Afspraak maken: 072 5126056

Terug in de tijd van je eigen schoonheid!

Cryolipolyse; Liposuctie zonder snijden of operatie

Lukt het niet om dat laatste beetje vet kwijt te raken of mag het gewoonweg een maatje minder? Dan is Cryolipolyse dé oplossing voor u. In tegenstelling tot liposuctie is Cryolipolyse een behandeling zonder operatie of risicovolle ingreep.

Pijnloos door met uw dagelijkse bezigheden

Heupen, billen, buik en bovenbenen zijn vaak zones waar vetophoping lastig te bestrijden is. Met Cryolipolyse worden de vetcellen binnen deze lichaamszones in korte tijd afgekoeld. Door het snel afkoelen van vetcellen breken deze af en worden deze op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Meer informatie hierover vindt u onder onze behandelmethode Cryotherapie.

Wetenschappelijk bewezen

Dermatologen van de Harvard Medical School in de Verenigde Staten, ontdekten dat vetcellen niet goed tegen kou kunnen in tegenstelling tot andere lichaamscellen. Verschillende klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam. De rapportages van de Harvard Medical School kunt u hier vinden.

Neem contact op voor een cryolipolyse behandeling in de regio Alkmaar, Heerhugowaard of Schagen.

cryotherapie

Waarom het CCA?

  1. Geen operatieve ingrepen
  2. Geen kans op infecties
  3. Geen littekens
  4. Een natuurlijke uitstraling
  5. Innovatieve technologie
  6. Ook avondspreekuur
  7. 10 jaar ervaring

Plan uw gratis consult!

Voorafgaand aan een behandeling bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult wat voor u de mogelijkheden zijn. Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug om de consultafspraak in te plannen.                Bel ons

Bel 072 5126056
voor een gratis consult

Copyright CCA Cosmetisch Centrum Alkmaar, All Rights Reserved 2018