Afspraak maken: 072 5126056

Terug in de tijd van je eigen schoonheid!

Cryo Anti-Aging 

Cryo Anti-Aging zorgt voor een spectaculaire facelift en correcties op het lichaam en dat zonder operaties, injectables of fillers! Met de Cryo Anti-Aging therapie bereikt u fantastische resultaten die al zichtbaar zijn na de eerste behandeling. Cryo Anti-Aging biedt de mogelijkheid doelgericht zone per zone te behandelen.

Hoe werkt Cryo Anti-Aging?

Cryo Anti-Aging is onder andere Elektroporatie. Dit is nieuwste techniek om huideigen producten in te sluizen zonder injecties of beschadiging van de huid zoals bijvoorbeeld de mesotherapie. Elektroporatie is behandeling waarbij de huid door middel van een lichte vrieskou, die de huidcellen kortstondig opent en door de elektrostimulatie het huid eigenproduct kan in sluizen bijvoorbeeld hyaluronzuur. Hierdoor wordt het proces van verjonging van de huid ingezet.

Cryo Anti-Aging wordt ingezet voor lymfe-drainage, voor bijvoorbeeld wallen, voor het liften en werken op de spieren door middel van Elektrostimulatie en impulsen. Door de behandeling worden de spieren verkort en dus sterker. Indien u zes behandelingen met de Cryo Anti-Aging hebt gehad zal uw huid op natuurlijke wijze liften.

Effecten van Cryo Anti-Aging

Effecten op het gezicht:

– Versteviging van weefsels
– Versteviging van spieren
– Vermindering van rimpels
– Vermidering van een dubbele kin

Effecten op het lichaam:

– Vermidering van lokale cellulitis
– Versteviging en versterken van de spieren
– Hermodellering en afslanken van de spieren

Cryo anti aging apparaat

Bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar werken wij met de meest innovatieve technieken waardoor gewenste resultaten snel gerealiseerd kunnen worden. Na een behandeling ziet u al resultaat, maar een optimaal resultaat krijgt u na meerdere behandelingen. Gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.*

In overleg met u stellen wij een behandelplan op met het geschatte aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat.
* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Cryo Anti-Aging therapie onder andere bij:

Verslapping van de huid
- Verminderen van wallen
- Behandeling tegen rimpels
- Verhelpen van uw onderkin.
- Een facelift 
- Een halslift
- Hangende wangen
- Corrigeren van de oogleden

Waarom het CCA?

  1. Geen operatieve ingrepen
  2. Geen kans op infecties
  3. Geen littekens
  4. Een natuurlijke uitstraling
  5. Innovatieve technologie
  6. Ook avondspreekuur
  7. 10 jaar ervaring

Plan uw gratis consult!

Voorafgaand aan een behandeling bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult wat voor u de mogelijkheden zijn. Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug om de consultafspraak in te plannen.                Bel ons

Bel 072 5126056
voor een gratis consult

Copyright CCA Cosmetisch Centrum Alkmaar, All Rights Reserved 2018