Afspraak maken: 072 5126056

Terug in de tijd van je eigen schoonheid!

Sunflower, dé remedie tegen huidveroudering

Al na de eerste behandelingen is er zichtbaar resultaat. Met Sunflower gaat u huidveroudering tegen. Dé rimpel behandeling die zorgt voor een egale en stevige huid. Sunflower is gebaseerd op fotomodulatie, een proces dat cel-activiteit verbetert door gebruik van LED (Light Emitting Diodes). Het licht gaat diep in de huid waardoor de verhoogde cel-activiteit ontstaat (fotomodulatie). De behandelde huidcellen worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. De huid is verstevigd, de kleur en structuur zijn verbeterd (egale huid), de stofwisseling van cellen die worden gestimuleerd door de lampen zonder thermisch effect is verbeterd, circulatie en zuurstofopname zijn toegenomen en rimpels zijn verminderd.

Huidveroudering tegengaan met fotomodulatie
Fotomodulatie is een proces dat cel-activiteit verandert door het gebruik van lichtbronnen. Het doel van Sunflower is om het uiterlijk van personen met huidveroudering door zonlicht op veilige wijze te verbeteren. Het gebruik van fotomodulatie om huidveroudering door de zon te verminderen is mogelijk met een bepaalde reeks van leds met een specifieke invloed waar een precies pulsatie-patroon bij gebruikt wordt. Het verbeteren van de structuur van de huid gaat samen met de toename van collageen. Deze techniek is een veilige, effectieve, pijnvrije methode om huidveroudering door de zon tegen te gaan en een egale huid te krijgen.

Resultaten: anti rimpel, anti veroudering, egale huid

Naast deze rimpelbehandeling en het herstel van de verouderde huid, kan Sunflower ook succesvol worden ingezet bij de behandeling van acne, psoriasis, couperose en pigmentvlekken. Apparaten om thuis te gebruiken hebben weinig leds, ongeveer 20 tot 25 en vergeleken met Sunflower 1800 stralen ze een kleine hoeveelheid energie uit. Voor optimaal resultaat kiest u voor Sunflower!

Resultaten zijn langdurig, afhankelijk van uw huidtype en leeftijd. En onderhoud is het sleutelwoord voor uw egale huid.

Veilig uw rimpels te lijf
De Sunflower behandelingen worden minimaal tien keer herhaald voor een optimaal resultaat. Het aantal behandelingen verschilt per persoon, afhankelijk van de wensen van de klant. We raden minimaal drie sessies gezichtsverzorging met Sunflower per week aan. Elk type huid kan behandeld worden, ook de meest delicate, donkere of door de zon gekleurde huid.

Combineren met overige gezichtsverzorging
Samenwerking met andere behandelingen is heel goed mogelijk. Wij adviseren onze minilift-methode, 'Isogei', welke zich richt op spiervezels in het gezicht. Het behaalde resultaat is dubbel: zowel huid als spieren worden behandeld, met een uitstekend resultaat: een stevige en egale huid. 

Sunflower, dé anti veroudering en anti rimpel-methode voor iedereen!

raport icon Lees in dit PDF bestand meer over Sunflower

Sunflower system onder andere bij:

- Verminderen van rimpels
- Een facelift
- Hangende wangen

 

Waarom het CCA?

  1. Geen operatieve ingrepen
  2. Geen kans op infecties
  3. Geen littekens
  4. Een natuurlijke uitstraling
  5. Innovatieve technologie
  6. Ook avondspreekuur
  7. 10 jaar ervaring

Plan uw gratis consult!

Voorafgaand aan een behandeling bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult wat voor u de mogelijkheden zijn. Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug om de consultafspraak in te plannen.                Bel ons

Bel 072 5126056
voor een gratis consult

Copyright CCA Cosmetisch Centrum Alkmaar, All Rights Reserved 2018