Afspraak maken: 072 5126056

Terug in de tijd van je eigen schoonheid!

Cosmetisch Centrum Alkmaar blog

U houdt van schoonheid en wilt dat graag uitstralen. U wilt uw mooie persoonlijkheid kracht geven door ook aan de buitenkant mooi te zijn. De behandelingen bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar kunnen u daarbij helpen. Een gave en gezonde huid, een jong gezicht en plaatselijk een maatje minder, het Cosmetisch Centrum Alkmaar doet het! En dat zonder operatieve ingrepen of injecties. Op deze blog wil ik u daarover en over zelfverzorgende behandelingen informeren.

Tina haar ervaring met onze Cryo Anti-Aging

Tina, 38 jaar uit Alkmaar 

Behandeling: Vier behandelingen met de Cryo Anti-aging 

Ik had via de blog van We Like To Know anti-age behandelingen gewonnen bij Cosmetisch Centrum Alkmaar.  Ik was echt zo blij dat ik gewonnen had! Echt een verrassing. De reden dat ik heb meegedaan was dat ik als schoonheidsspecialiste deze manier van anti-aging nog niet kende. De apparatuur en werkwijze van Noortje is een heel nieuwe en andere hoek van de beauty branche voor mij. Heel kort door de bocht geeft Noortje met haar apparatuur zo'n boost aan je huid zodat je huid als het ware zelf aan het werk gezet, waarbij je een paar jaar terug in je eigen tijd gaat en je weer een frisser koppie krijgt met een vollere huid. Ik ben er super blij mee want ik wilde heel graag zelf ervaren wat een Cryo anti-age behandeling zou doen bij mij. 

"Het insluizen geeft je huid een volle boost zonder de huid te beschadigen"

Als schoonheidsspecialiste heb ik tijdens beauty beurzen vaak apparatuur gezien en presentaties bijgewoond waarbij ik al snel mijn bedenkingen had. Noortje haar apparatuur doet echt wel waarvoor ze gemaakt zijn maar het is vooral Noor haar know-how die al zichtbaar resultaat heeft geboekt bij mij. De spieren in je huid worden aangezet en worden als het ware weer geactiveerd waarbij je een versteviging krijgt van je huid. Wat ik ontzettend lekker vind is dat Noortje begint met het insluizen van de lichaamseigen stof, Hyaluronzuur. Het insluizen geeft je huid een volle boost zonder de huid te beschadigen of dat er sprake is van het inspuiten van de hyaluronzuur in de huid. Heel fijn!!

 

Tot nu toe heb ik vier behandelingen gehad bij Cosmetisch Centrum Alkmaar en het resultaat is nu al dat mijn huid er voller uit ziet, de expressielijntjes al minder diep zijn en ziet mijn huid er gewoon al frisser uit. Ik heb nog twee behandelingen te gaan en dan zit mijn kuurtje erop. Ik kan het zeker iedereen aanraden.

Groet Tina.

 

Dank je wel Tina voor je openheid en lieve woorden. Heerlijk om te lezen dat je al zo tevreden bent!  x Noortje 

Wil jij ook nog zelfverzekerder de zomer tegemoet gaan en kan jou huid ook wel een oppepper gebruiken? De Cryo Anti-Aging zetten wij onder andere in voor de verslapping van de huid, het verminderen van wallen, behandeling tegen rimpels, het verhelpen van je onderkin maar ook voor een face- en halslift. Bel mij gerust voor een gratis intake op nummer 072-5126056.

Lees Meer
1707 Hits

MET DE LENTE VOOR DE DEUR..

MET DE LENTE VOOR DE DEUR..
Het zal je niet ontgaan zijn dat we inmiddels richting de lente gaan. Het afgelopen weekend zitten we zomaar weer op het terras en is het genieten geblazen. Heerlijk vooruitzicht om weer je warme kleding op te bergen en je kast weer te vullen met de laatste voorjaar trends. In onze praktijk merken Khathyna en ik er ook alles van. De focus van onze cliënten gaat weer richting de taille en de andere zones die je in de winter nog zo lekker kan bedekken met een grote trui. Met de lente voor de deur.. veranderen ook onze wensen. 
 
 
Zo ook afgelopen dinsdag. Joyce kwam bij ons binnenlopen met de vraag of we haar een opfrisser konden geven en haar taille wilde behandelen voor de lente. Ze heeft er last van dat de zware kost van afgelopen winter nu ‘vastgeplakt’ zit aan haar taille. Na een intake waarin ik Joyce onder andere heb gevraagd naar haar levenswijze, zijn we een behandelplan gaan maken en ga ik haar behandelen met de elekrostimulatieJoyce was super enthousiast dat met de behandelingen van een uur haar doel is bereikt, zelfs dus nog voor de lente begint! 
 
 
“Met de lente voor de deur veranderen ook onze wensen"

 

 
Met elektro- stimulatie kan ik heel plaatselijk op de ‘probleem’ zone werken. Het voelt een beetje gek aan misschien maar het is zeker niet onprettig. We zijn 2 x 25 minuten per behandeling bezig en daarna kan ze gewoon door naar haar werk of lekker naar huis. Je bent natuurlijk ondertussen nieuwsgierig geworden naar resultaat foto’s. Joyce is nog niet klaar met deze behandeling maar klik alvast hier voor resultaten van onze andere cliënten.
 
Het is allereerst natuurlijk goed om te weten dat we in de winter allemaal ‘spekkies’ hebben opgebouwd. We eten en leven anders en daar is echt helemaal niets mis mee. Ik heb alle expertise in huis om iedereen te voorzien van een prachtige huid dan wel een nog mooier lijf, maar de basis ligt ook bij een gezonde levensstijl.
 
 
“Ik heb alle expertise in huis”
 
 
Ik kan heel goed begrijpen dat je na het verhaal van Joyce ook geïnteresseerd bent in een behandeling. Wil je ook een vrijblijvende intake? Bel dan naar onze praktijk en we plannen je spoedig in. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal behandelingen die je nodig hebt en mogen in twee termijnen mogen voldaan. Geen enkel probleem. Voor een indicatie kijk je alvast hier.
 
 
TIP | Bel je vóór 1 april aanstaande? Dan krijg je van ons 10 procent korting op de behandelingen. 
 
 
Geniet van vandaag! 
 
X Noor 
 
 
Volg je ons al via Facebook? We zijn bezig met een nieuwe huisstijl en we gaan je heel snel makkelijke tips geven, je leest de reviews van onze klanten en we laten je weten wanneer onze volgende blog weer online staat. 
 
Lees Meer
1288 Hits
Copyright CCA Cosmetisch Centrum Alkmaar, All Rights Reserved 2018