Afspraak maken: 072 5126056

Terug in de tijd van je eigen schoonheid!

Cryolipolyse behandeling in de regio’s Castricum, Limmen, Uitgeest en Akersloot

Cryolipolyse is een alternatief op liposuctie, maar dan zonder te snijden. Met Cryolipolyse worden vetcellen in uw lichaam bevroren en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Hier hoeft u dus niet voor onder het mes!

Wetenschappelijk onderzoek

De werking van Cryolipolyse is wetenschappelijk onderbouwd. Dermatologen van de Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen, in tegenstelling tot andere lichaamscellen, niet goed tegen koude kunnen en hierdoor afbreken. Om deze reden zijn zij gaan experimenteren met Cryolipolyse en kwamen tot de conclusie dat Cryolipolyse een uitstekend alternatief voor liposuctie is. De rapportages van de Harvard Medical School kunt u hier vinden.

Cryolipolyse bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar

Buik, billen, benen en heupen zijn vaak zones waar overtollig vet lastig te bestrijden is. Voor het verminderen van overtollig vet in uw lichaam kunt u terecht bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar. Na een gratis intake gesprek bepalen wij in samenspraak met u hoe de behandelingskuur eruit komt te zien.Bekijk hier een video over de werking van Cryolipolyse.

Waarom het CCA?

  1. Geen operatieve ingrepen
  2. Geen kans op infecties
  3. Geen littekens
  4. Een natuurlijke uitstraling
  5. Innovatieve technologie
  6. Ook avondspreekuur
  7. 10 jaar ervaring

Plan uw gratis consult!

Voorafgaand aan een behandeling bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult wat voor u de mogelijkheden zijn. Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug om de consultafspraak in te plannen.                Bel ons

Bel 072 5126056
voor een gratis consult

Copyright CCA Cosmetisch Centrum Alkmaar, All Rights Reserved 2018