Afspraak maken: 072 5126056

Terug in de tijd van je eigen schoonheid!

Cryolipolyse

Snel een mooi figuur door vet te laten bevriezen

Cryolipolyse is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen en billen.

Waarom een cryolipolyse behandeling bij Cosmetisch Centrum Alkmaar?

 • 10 jaar ervaring met cosmetische behandelingen
 • Gratis consult
 • Voor hardnekkig vet
 • Geen operatie, dus geen littekens
 • Ook avondspreekuur
 • Cryolipolyse kuur vanaf slechts € 300,-
 • 4,8 van 5 sterren bij Google

Heeft u vragen over de cryolipolyse behandeling of wilt u langskomen voor een gratis consult? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0725 126 056.

 

Bel: 0725 126 056Afspraak maken

Voor-en-na-foto's

G string voor NA
Na zes behandelingen met Cryolipolyse
Buik voor na blacknwhite
Na drie behandelingen
Voor na buik goed2
Na één behandeling

Prijzen cryolipolyse behandeling

De duur van de behandeling en het aantal benodigde behandelingen is uiteraard afhankelijk van de wensen van de patiënt en de te behandelen zone(s).

ZonePrijs cryolipolyse behandeling (á 20 min.)Prijs complete cryolipolyse kuur*
Buik € 150,- € 300,- tot € 600,-
Benen € 150,- € 300,- tot € 600,-
Billen € 150,- € 300,- tot € 600,-
Bovenarmen € 150,- € 300,- tot € 600,-
Borst € 150,- € 300,- tot € 600,-

* Een kuur bestaat uit minimaal drie behandelingen.

Bel: 0725 126 056Afspraak maken

Na iets gelezen te hebben over cryolipolyse, ben ik gaan zoeken wie dat doet in Alkmaar en zo kwam ik bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Eerst heb ik een intake gehad over mijn wensen en de mogelijkheden. Cryolipolyse sloot hier goed bij aan en het advies was 6 behandelingen. Enigszins sceptisch onderging ik de 1e behandeling. Het resultaat was veel beter dan verwacht. Ik kan ook niet anders zeggen dat ik het ten zeerste aanbeveel aan diegene die ook cryolipolyse overwegen. Ik ben benieuwd wat het resultaat is na 6 behandelingen- Marlies

Is een cryolipolyse behandeling iets voor mij?

U wilt snel een strakker figuur, maar met alleen sporten en gezonde voeding lukt het maar niet om vet te verliezen op bepaalde gebieden. Vooral de buik, benen en billen zijn zones waar vet erg lastig verdwijnt, hoe hard u ook sport en hoe gezond u ook eet. Wilt u hier iets aan doen maar ziet u het niet zitten om onder het mes te gaan? Dan is cryolipolyse de oplossing voor u. Met een pijnloze, niet-chirurgische behandeling kunnen wij u bij Cosmetisch Centrum Alkmaar van uw overtollige vet afhelpen. Voor de volgende gebieden is een Cryolipolyse behandeling het meest geschikt:

 • Rug
 • Love handles
 • Buik
 • Billen
 • Benen (heupen en binnenkant van de knieën)

 

Werking Cryolipolyse
Werking Cryolipolyse

 

Man boobs behandelen met cryolipolyse

Een cryolipolyse behandeling is zeer geschikt voor het behandelen van overtollig vet op benen, buik en billen, maar ook man boobs kunnen goed behandeld worden door middel van het bevriezen van vetcellen. Borstvorming bij mannen ontstaat wanneer hardnekkig vet zich ophoopt op de borst van een man en wordt voornamelijk veroorzaakt door overgewicht. Om van uw man boobs af te komen, is het belangrijk om gezond te eten en veel te bewegen. Wanneer u dit al doet, maar het gewenste resultaat nog niet is bereikt, biedt cryolipolyse uitkomst. Door het bevriezen van de vetcellen op uw borst, verwijderen we het overtollige, hardnekkige vet, waardoor uw mannenborsten afnemen of zelfs verdwijnen. Kom langs bij Cosmetisch Centrum Alkmaar voor een gratis consult.

 

Gratis consult 

Tijdens het gratis consult wordt er gekeken of u een geschikte patiënt bent voor een cryolipolyse behandeling. Een cryolipolyse behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van oppervlakkig overtollig vet. Oppervlakkig vet ligt net onder de huid, boven de spieren. Wanneer u last heeft van visceraal vet is een cryolipolyse behandeling niet de juiste behandeling voor u. Visceraal vet ligt onder uw spieren en organen en ligt te diep voor een cryolipolyse behandeling. Voor het verminderen van visceraal vet is gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging cruciaal. Wanneer u geschikt wordt geacht voor een cryolipolyse behandeling zullen we een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op uw lichaam we gaan behandelen met het cryolipolyse apparaat en wat de kosten van de behandelingen gaan zijn.

Bel: 0725 126 056Afspraak maken

Ben onlangs bij Noortje Visser geweest voor een cryolipolysebehandeling m.b.t. overmatig vet aan mijn zij (lovehandles) en later ook mijn buik. Ik ben zeer tevreden. Zeker aan de zijkant. Eerst zag je hier een duidelijke plooi. Dit is nu vrijwel strak getrokken en sindsdien ook zo gebleven. Ook van mijn buik zijn inmiddels centimers af. Hier ben ik nog steeds voor in behandeling. Al met al zeker aan te raden!- Tim van der Steen

De behandeling

Cryolipolyse is een behandeling waarbij de temperatuur van de vetcellen via een thermische schok daalt. Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar werken wij met de Cryo21.

1. De Cryo21 wordt direct op de probleemzones geplaatst, waarna het apparaat begint te koelen. Tijdens het koelen daalt de temperatuur van de huid in een zeer korte tijd van 34°C naar -8°C.

2. Omdat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan ander lichaamscellen, zullen de vetcellen afsterven terwijl de omliggende lichaamscellen onbeschadigd blijven.

3. De afgebroken vetcellen worden in de weken na de behandeling door het lichaam afgevoerd als afvalstof. Ter bevordering van dit proces is het erg belangrijk dat u minstens twee liter water per dag drinkt. Dit proces duurt ongeveer twee weken. Vetcellen die afgevoerd zijn door het lichaam, komen niet meer terug.

 

Resultaat cryolipolyse

Het resultaat van een cryolipolyse behandeling is al te zien direct na de eerste behandeling. U zult zien dat u meteen al een aantal centimeters aan vet bent verloren op het behandelde gebied. In de twee weken na de behandeling zal deze afname van vet doorzetten. De vetcellen in het behandelde gebied zijn voorgoed verdwenen en zullen niet meer terugkomen.

Afspraak maken

Heeft u vragen over de cryolipolyse behandeling of wilt u langskomen voor een gratis consult? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0725 126 056.

 

Bel: 0725 126 056Afspraak maken

Bewaren

Laat uw recensie achter
 

Cosmetisch Centrum Alkmaar
Hekelstraat 12
811 BM Alkmaar
Tel: 072 512 6056

Openingstijden:
Ma: Gesloten
Di t/m za: 11:00 - 18:00
Zo: Gesloten

Behandelingen en gratis consult op afspraak.

Bel: 072 512 6056

Veelgestelde vragen

Is een cryolipolyse behandeling pijnlijk? Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling? Wat zijn de risico’s en bijwerkingen? Werkt een cryolipolyse behandeling echt?

Plan uw gratis consult!

Voorafgaand aan een behandeling bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult wat voor u de mogelijkheden zijn. Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug om de consultafspraak in te plannen.Copyright CCA Cosmetisch Centrum Alkmaar, All Rights Reserved 2018