Afspraak maken: 072 5126056

Terug in de tijd van je eigen schoonheid!

Dubbele kin / Onderkin wegwerken in de regio Alkmaar

Een onderkin wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door overtollig vet. In Nederland zijn er veel mensen die last hebben van een dubbele kin en willen deze onderkin graag wegwerken.

Onderkin trainen

Het trainen van een dubbele kin of onderkin is erg lastig. Er zijn weinig oefeningen die uw onderkin effectief kunnen trainen en deze oefeningen dienen vaak eindeloos herhaald te worden. Kortgezegd een kansloze missie.

Cryolipolyse voor het wegwerken van uw onderkin

Omdat het wegwerken van de onderkin erg lastig is wordt vaak gedacht aan liposuctie. Liposuctie is een risicovolle ingreep waarvoor u onder het mes moet.

Bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar hoeft dat niet! Wij beschikken namelijk over de meest innovatieve apparatuur. Daarmee zijn wij in staat een alternatief op liposuctie te bieden, namelijk Cryolipolyse. Deze techniek zorgt ervoor dat de vetcellen in uw dubbele kin worden bevroren en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd. Met deze behandeling wordt er dus niet in u gesneden. Vaak is na slechts één behandeling al verbetering zichtbaar, maar voor optimaal resultaat adviseren wij kuur behandelingen. *

Klik hier voor meer informatie over onze Cryolipolyse behandelingen

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Waarom het CCA?

  1. Geen operatieve ingrepen
  2. Geen kans op infecties
  3. Geen littekens
  4. Een natuurlijke uitstraling
  5. Innovatieve technologie
  6. Ook avondspreekuur
  7. 10 jaar ervaring

Plan uw gratis consult!

Voorafgaand aan een behandeling bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult wat voor u de mogelijkheden zijn. Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug om de consultafspraak in te plannen.                Bel ons

Bel 072 5126056
voor een gratis consult

Copyright CCA Cosmetisch Centrum Alkmaar, All Rights Reserved 2018