Afspraak maken: 072 5126056

Terug in de tijd van je eigen schoonheid!

Snel afvallen in de regio Alkmaar

U wilt op korte termijn een strakker figuur, maar met alleen sporten en gezonde voeding lukt het maar niet om uw buik, benen, billen of andere lichaamszones af te slanken. Het Cosmetisch Centrum Alkmaar helpt u met snel afvallen.

Met onze Cryolipolyse behandeling zijn wij in staat een versnelde bijdrage te leveren aan snel afvallen. Door de Cryolipolyse behandeling worden uw vetcellen door middel van koude op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Deze behandeling is geheel esthetisch en pijnloos.

Wetenschappelijk bewezen

Dermatologen van de Hardvard Medical School in de VS kwamen tot de conclusie dat vetcellen door middel van koude kunnen worden geëlimineerd. In tegenstelling tot andere lichaamscellen die wel tegen koude kunnen. Ook klantervaringen van het Cosmetisch Centrum Alkmaar tonen aan dat snel afvallen met Cryolipolyse echt werkt!*
De rapportages van de Harvard Medical School kunt u hier vinden

Tarief

Snel afvallen gebeurt altijd door middel van kuur behandelingen. Na 1 behandeling ziet u al resultaat! Voor een behandeling van 20 minuten betaalt u bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar € 150,-. Wanneer u een kuur neemt kost de behandeling € 100,- per keer. In overleg met u bepalen wij hoeveel behandelingen nodig zijn om tot uw gewenste figuur te komen.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Waarom het CCA?

  1. Geen operatieve ingrepen
  2. Geen kans op infecties
  3. Geen littekens
  4. Een natuurlijke uitstraling
  5. Innovatieve technologie
  6. Ook avondspreekuur
  7. 10 jaar ervaring

Plan uw gratis consult!

Voorafgaand aan een behandeling bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult wat voor u de mogelijkheden zijn. Vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u terug om de consultafspraak in te plannen.                Bel ons

Bel 072 5126056
voor een gratis consult

Copyright CCA Cosmetisch Centrum Alkmaar, All Rights Reserved 2018