Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Behandelingsmethoden

Bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar wordt u altijd behandeld op geheel natuurlijke wijze. Wij beschikken over verschillende apparatuur die uw lichaam en gezicht zonder injecties of plastische chirurgie onder handen nemen. Door onze verschillende behandelingstherapieën te combineren zijn wij in staat een optimaal resultaat voor u te behalen

Voor behandeling van uw plaatselijk vet, uw gezicht en uw huid maken wij gebruik van verschillende behandelingstherapieën. Deze behandelingstherapieën zijn CryotherapieElektrostimulatieCryolipolyseCryo behandelingMesotherapie, Cromotherapie en Lymfedrainage. Afhankelijk van uw situatie stellen wij vast welke apparatuur het meest geschikt is voor uw behandeling. Meestal komt hier een combinatie van behandelingstherapieën uit voort om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen.

Behandelingen bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar gebeuren altijd in een "kuur". Binnen de kuur is vaak al direct resultaat te zien. Tijdens een intake gesprek adviseren wij u hoeveel behandelingen en tijd voor uw kuur benodigd is.

Vul het contactformulier in

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5