Een geheel vrijblijvend en gratis consult

No-needle mesotherapie concept

Huidverjonging op een natuurlijke manier zonder operaties of injecties

No-needle mesotherapie is een huidverjongende, natuurlijke behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté. Met behulp van lichte vrieskou die de huidcellen kortstondig openen, brengen we lichaamseigen stoffen in de huid in met als doel het gebrek aan collageen, elastine en hyaluronzuur aan te vullen. Maak een afspraak bij Cosmetisch Centrum Alkmaar en profiteer van:

 • Snel prachtig resultaat
 • Geen operaties, injecties of naalden
 • Volledig pijnloos
 • Gebruik van lichaamseigen stoffen
 • Gratis en vrijblijvend consultgesprek

Neem contact met ons op voor meer informatie over no-needle mesotherapie of het inplannen van een gratis consult. We geven u graag de tijd van uw eigen schoonheid terug.

“Nadat ik de 45 had gepasseerd, begonnen de rimpels op mijn gezicht toch steeds meer op te vallen. Noortje heeft mij perfect geadviseerd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in prachtig resultaat. Geen operatie, hersteltijd of littekens. Ik raad het iedereen aan! ”

Wat is no-needle mesotherapie?

No-needle mesotherapie is een huidverjongende behandeling waarbij we door middel van lichte vrieskou hoogwaardige complexen in uw huid worden inbrengen. Het is de nieuwste techniek op het gebied van het insluizen van actieve stoffen waarbij we geen gebruik maken van naaldjes. De behandeling is hierdoor volledig pijnloos.

Naarmate u ouder wordt, maakt uw lichaam minder elastine, collageen en hyaluronzuur aan. Dit gebrek zorgt voor verlies van huidvolume en maakt huidveroudering beter zichtbaar. Ook verminderen de stevigheid en elasticiteit met als gevolg een slappere huid. De hoogwaardige complexen die we tijdens een no-needle mesotherapie behandeling in de huid inbrengen, stemmen we bij Cosmetisch Centrum Alkmaar geheel af op uw wensen en klachten. Naast dat de behandeling lichaamseigen stoffen aanvult die de huid zelf minder aanmaakt, stimuleert het ook de stofwisseling en bloedcirculatie. De kwaliteit van uw huidcellen gaat hierdoor omhoog met als resultaat een stralende huid.

Is no-needle mesotherapie geschikt voor mij?

No-needle mesotherapie wordt over het algemeen ingezet wanneer er sprake is van huidveroudering. Er zijn echter ook andere redenen waar de behandeling een prachtige oplossing voor is:

 • Huidveroudering
 • Droge huid
 • Rimpels en lijntjes
 • Voorkomen van huidveroudering (anti-ageing)
 • Huidverslapping
 • Volumeverlies
 • Doffe huid
 • Cellulite

Stralende resultaten na de behandeling

Onderstaand resultaat is ontstaan na een kuur van 6 behandelingen van 20 minuten. Het gaat om een facelift: een lift van het gezicht en de hals. De foto is direct na de behandeling genomen, waardoor de huid nog rood is. Na gemiddeld 20 minuten trekt deze roodheid weg.

Na no-needle mesotherapie ziet u binnen slechts 8 minuten al prachtig resultaat. Door het insluizen van hyaluronzuur met behulp van elektroporatie zult u ervaren dat uw huid strakker is en veel meer straalt dan voor de behandeling.

Kosten no-needle mesotherapie

Afhankelijk van het huidgebied en uw wensen bepalen we hoeveel behandelingen u nodig heeft. In sommige gevallen volstaat één behandeling voor het creëren van prachtig resultaat waar we anderzijds een kuurbehandeling adviseren. Tijdens een eerste gratis consultgesprek stellen we een behandelplan op maat voor u op. Bekijk hieronder een indicatie van de kosten van no-needle mesotherapie.

Aantal behandelingen Prijs
Eén behandeling € 150,-
Kuur van 6 behandelingen € 599,-

“Wat ben ik blij met het resultaat. Elke dag weer stoorde ik mij zo aan de littekentjes op mijn gezicht die zijn overgebleven na mijn acne. Nu kijk ik weer vol trots in de spiegel en durf ik zelfs zonder make-up op pad te gaan. Noortje, bedankt voor je deskundigheid!”

Het eerste consultgesprek

Een eerste consultgesprek staat in het teken van het bespreken van uw wensen en verwachtingen. Gezamenlijk overleggen we de mogelijkheden en stellen we een behandelplan op maat op voor u op. Hierin nemen we ook uw algehele gezondheid mee. Uiteraard informeren we u tijdens het consultgesprek uitvoerig over hoe een no-needle mesotherapie behandeling in zijn werk gaat, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Veelgestelde vragen over no-needle mesotherapie

Hoeveel no-needle mesotherapie behandelingen heb ik nodig?

Afhankelijk van uw klachten, wensen en verwachtingen adviseren we hoeveel behandelingen u nodig heeft voor optimaal resultaat. Voor het behandelen van rimpels of volumeverlies is vaak een kuur van zes behandelingen nodig. Om preventief huidveroudering te behandelen kan één behandeling vaak al genoeg zijn. Tijdens een gratis consult stellen we een behandelplan op maat voor u op.

Doet een no-needle mesotherapie behandeling pijn?

Mesotherapie met naaldjes kent een minimale pijnsensatie door de zeer dunne naaldjes die oppervlakkig in de huid gaan. Met no-needle mesotherapie wordt er geen gebruik gemaakt van naaldjes. Dankzij het elektroporatie-systeem is de behandeling volledig pijnloos.

Afspraak maken voor een gratis consult

Vul onderstaand contactformulier in om eenvoudig een gratis en vrijblijvend consult aan te vragen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5