Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Billen liften

Billen liften is een van de specialismen van Cosmetisch Centrum Alkmaar. Bij zowel mannen als vrouwen kan om verschillende redenen verslapping van de billen ontstaan. Heeft u hier ook last van? Door middel van onze innovatieve behandelmethoden, zoals cryolipolyse en elektrostimulatie, geven we u graag een billift zonder dat u hiervoor een operatie hoeft te ondergaan. Kunnen we u hier meer over vertellen of wilt u gelijk een afspraak maken? Maak dan gebruik van onderstaande buttons.

Ga snel naar:

De oorzaak van verslapte billen

Stevige en ronde billen zijn een toonbeeld van jeugdigheid. Het kan echter zo zijn dat er met het verstrijken van de jaren verslapping optreedt. Uw billen beginnen wat te “verzakken” of de huid wordt simpelweg iets minder strak. De afname van elastine en collageen in de huid is hier debet aan. Gelukkig kunt u daar met onze natuurlijke behandelingen iets aan doen!

Onze behandelmethoden

Cosmetisch Centrum Alkmaar blinkt uit in het verjongen en verbeteren van uw huid, zónder dat we chirurgische ingrepen uitvoeren of injecties toedienen. Dankzij onze innovatieve behandelmethoden zorgen we voor een natuurlijk resultaat. Voor het liften van uw billen maken we in ons cosmetisch centrum gebruik van verschillende technieken.

Billen liften met cryolipolyse

Cryolipolyse is een behandelingstechniek waarbij op natuurlijke wijze vet wordt weggenomen. Vetcellen onder de huid worden gekoeld, waarna ze bevriezen en afsterven. Deze afgestorven vetcellen worden vervolgens door een natuurlijk lichaamsproces afgevoerd. Cryolipolyse is een zeer effectieve techniek om hardnekkig vet op de billen te verwijderen. Bovendien worden de resultaten vrij snel zichtbaar. We passen deze techniek dan ook veelvuldig toe.

Billen liften met elektrostimulatie

Ook elektrostimulatie kan bijzonder effectief zijn voor het liften van uw billen. Elektrostimulatie komt van origine uit de fysiotherapiewereld en wordt vaak gebruikt om spieren te activeren, bijvoorbeeld na een blessure of verlamming. Deze techniek activeert de spieren van buitenaf en zorgt voor een betere bloedtoevoer en huidrevitalisatie. En dat komt dus ook goed van pas bij het verstrakken en liften van billen.

Wilt u weten welke van bovenstaande behandelmethoden voor u het meest geschikt is? Plan dan met ons gerust een geheel gratis en vrijblijvend consultgesprek in. We geven u graag meer informatie en een indicatie van de resultaten die we kunnen behalen.

De voordelen van een billift zonder operatie

Zoals gezegd zijn al onze behandelmethoden volgens de laatste inzichten op cosmetisch gebied en komen er geen operaties aan te pas. Zo zijn onze behandelingen laagdrempelig en voelt u zich snel weer prettig in uw eigen lichaam.

  • Ervaren en betrokken specialisten
  • Innovatieve technologie
  • Natuurlijke behandelmethoden: geen operaties en littekens
  • Pijnloze behandelingen
  • Korte hersteltijd en snel resultaat
  • Zonder restricties door met uw dagelijkse bezighede

De kosten voor een billift

We communiceren op onze website geen exacte kosten voor het uitvoeren van een billift. Ieder lichaam is immers anders. Bij ons krijgt u een uniek behandelplan dat gebaseerd is op uw persoonlijke situatie. Niet iedereen heeft dus evenveel behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Wilt u graag een persoonlijke kostenindicatie? Vraag dan een vrijblijvend intakegesprek aan via onderstaande knoppen.

Billift resultaten

Om u een beter beeld te geven van de resultaten die we kunnen behalen, tonen we u hieronder enkele voor-en-na-foto’s van billiften die we hebben uitgevoerd.

* De billift resultaten kunnen verschillen per persoon. Meer informatie hierover vindt u in onze disclaimer.

Andere behandelgebieden

Heeft u geen verslapte billen, maar is er juist een ander lichaamsdeel of zone die u graag wilt laten behandelen? Dat kan. Onze innovatieve behandelmethoden passen we ook veelvuldig toe bij andere probleemzones. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Benen en heupen
  • Buik
  • Rug
  • Love handles

"Ik was al langere tijd ontevreden over mijn billen en besloot dat ik hier toch maar een keer iets aan wilde laten doen. Een operatie zag ik alleen niet zo zitten. Na wat online speurwerk kwam ik op de site van Cosmetisch Centrum Alkmaar. Na een fijn gesprek met Noortje heb ik besloten om in behandeling te gaan met cryolipolyse. Na een paar sessies zag ik al direct resultaat! Ik heb minder overmatig vet en mijn billen zijn gewoon veel strakker geworden, waardoor ik een stuk lekkerder in mijn vel zit."

Gratis consult

Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar begrijpen we dat u vragen of twijfels kan hebben over het ondergaan van een behandeling. Vandaar nodigen we u altijd graag uit voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Hierin heeft u volop gelegenheid om al uw wensen kenbaar te maken en gerichte vragen te stellen. Samen kijken we dan welke behandeling voor u het meest geschikt is en laten we alvast ons licht schijnen op de te behalen resultaten. Via onderstaande knoppen plant u direct uw consult met ons in.

Vragen over het laten liften van uw billen?

Neem contact op via 072 512 6056 of vul het onderstaande contactformulier in als u nog vragen heeft over onze billifts.

Vul het contactformulier in

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5