Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Met de lente voor de deur..

16 Maart, 2016 11:26

Het zal je niet ontgaan zijn dat we inmiddels richting de lente gaan. Het afgelopen weekend zitten we zomaar weer op het terras en is het genieten geblazen. Heerlijk vooruitzicht om weer je warme kleding op te bergen en je kast weer te vullen met de laatste voorjaar trends. In onze praktijk merken Khathyna en ik er ook alles van. De focus van onze cliënten gaat weer richting de taille en de andere zones die je in de winter nog zo lekker kan bedekken met een grote trui. Met de lente voor de deur.. veranderen ook onze wensen.

Zo ook afgelopen dinsdag. Joyce kwam bij ons binnenlopen met de vraag of we haar een opfrisser konden geven en haar taille wilde behandelen voor de lente. Ze heeft er last van dat de zware kost van afgelopen winter nu ‘vastgeplakt’ zit aan haar taille. Na een intake waarin ik Joyce onder andere heb gevraagd naar haar levenswijze, zijn we een behandelplan gaan maken en ga ik haar behandelen met de elekrostimulatie. Joyce was super enthousiast dat met de behandelingen van een uur haar doel is bereikt, zelfs dus nog voor de lente begint!

“Met de lente voor de deur veranderen ook onze wensen"

Met elektro- stimulatie kan ik heel plaatselijk op de ‘probleem’ zone werken. Het voelt een beetje gek aan misschien maar het is zeker niet onprettig. We zijn 2 x 25 minuten per behandeling bezig en daarna kan ze gewoon door naar haar werk of lekker naar huis. Je bent natuurlijk ondertussen nieuwsgierig geworden naar resultaat foto’s. Joyce is nog niet klaar met deze behandeling maar klik alvast hier voor resultaten van onze andere cliënten.

Het is allereerst natuurlijk goed om te weten dat we in de winter allemaal ‘spekkies’ hebben opgebouwd. We eten en leven anders en daar is echt helemaal niets mis mee. Ik heb alle expertise in huis om iedereen te voorzien van een prachtige huid dan wel een nog mooier lijf, maar de basis ligt ook bij een gezonde levensstijl.

“Ik heb alle expertise in huis”

Ik kan heel goed begrijpen dat je na het verhaal van Joyce ook geïnteresseerd bent in een behandeling. Wil je ook een vrijblijvende intake? Bel dan naar onze praktijk en we plannen je spoedig in. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal behandelingen die je nodig hebt en mogen in twee termijnen mogen voldaan. Geen enkel probleem. Voor een indicatie kijk je alvast hier.

TIP | Bel je vóór 1 april aanstaande? Dan krijg je van ons 10 procent korting op de behandelingen.

Geniet van vandaag!

X Noor

Volg je ons al via Facebook? We zijn bezig met een nieuwe huisstijl en we gaan je heel snel makkelijke tips geven, je leest de reviews van onze klanten en we laten je weten wanneer onze volgende blog weer online staat.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2021 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5