Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Tina haar ervaring met onze cryo behandeling

16 April, 2016 11:26

Ik had via de blog van We Like To Know anti-age behandelingen gewonnen bij Cosmetisch Centrum Alkmaar.  Ik was echt zo blij dat ik gewonnen had! Echt een verrassing. De reden dat ik heb meegedaan was dat ik als schoonheidsspecialiste deze manier van anti-aging nog niet kende. De apparatuur en werkwijze van Noortje is een heel nieuwe en andere hoek van de beauty branche voor mij. Heel kort door de bocht geeft Noortje met haar apparatuur zo'n boost aan je huid zodat je huid als het ware zelf aan het werk gezet, waarbij je een paar jaar terug in je eigen tijd gaat en je weer een frisser koppie krijgt met een vollere huid. Ik ben er super blij mee want ik wilde heel graag zelf ervaren wat een Cryo behandeling zou doen bij mij.

Tina, 38 jaar uit Alkmaar

Behandeling: Vier Cryo behandelingen

HET INSLUIZEN GEEFT JE HUID EEN VOLLE BOOST ZONDER DE HUID TE BESCHADIGEN

Als schoonheidsspecialiste heb ik tijdens beauty beurzen vaak apparatuur gezien en presentaties bijgewoond waarbij ik al snel mijn bedenkingen had. Noortje haar apparatuur doet echt wel waarvoor ze gemaakt zijn maar het is vooral Noor haar know-how die al zichtbaar resultaat heeft geboekt bij mij. De spieren in je huid worden aangezet en worden als het ware weer geactiveerd waarbij je een versteviging krijgt van je huid. Wat ik ontzettend lekker vind is dat Noortje begint met het insluizen van de lichaamseigen stof, Hyaluronzuur. Het insluizen geeft je huid een volle boost zonder de huid te beschadigen of dat er sprake is van het inspuiten van de hyaluronzuur in de huid. Heel fijn!!

 

Tot nu toe heb ik vier behandelingen gehad bij Cosmetisch Centrum Alkmaar en het resultaat is nu al dat mijn huid er voller uit ziet, de expressielijntjes al minder diep zijn en ziet mijn huid er gewoon al frisser uit. Ik heb nog twee behandelingen te gaan en dan zit mijn kuurtje erop. Ik kan het zeker iedereen aanraden.

Groet Tina.

 

Dank je wel Tina voor je openheid en lieve woorden. Heerlijk om te lezen dat je al zo tevreden bent!  x Noortje 

Wil jij ook nog zelfverzekerder de zomer tegemoet gaan en kan jou huid ook wel een oppepper gebruiken? De Cryo behandeling zetten wij onder andere in voor de verslapping van de huid, het verminderen van wallen, behandeling tegen rimpels, het verhelpen van je onderkin maar ook voor een face- en halslift. Bel mij gerust voor een gratis intake op nummer 072-5126056.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2022 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5