Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Borstlift

Na een zwangerschap of extreem gewichtsverlies kunnen borsten verslappen. Veel mensen overwegen in zo’n geval een chirurgische borstlift. Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar begrijpen we dat niet iedereen een operatie wil ondergaan. We bieden daarom een borstlift zonder operatie aan, door middel van elektrostimulatie of cryolipolyse.

 • Borsten liften zonder operatie
 • Vrijwel onmiddellijk resultaat
 • Boek een gratis consult

Heeft u vragen over onze behandelingen om de borsten te liften zonder operatie of wilt u een gratis consult inplannen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via onderstaande buttons.

Ga snel naar:

Voor-en-na-foto’s

De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Prijzen borstlift

De tarieven van onze behandeling om borsten te liften verschillen per behandeling. Op onze tarievenpagina vindt u een overzicht van onze prijzen.

We vinden het belangrijk dat de behandeling past bij de persoon en dat we het best haalbare resultaat opleveren. Tijdens een consult bekijken we welke behandeling we gaan uitvoeren en hoeveel behandelingen er nodig zijn. We houden hierbij uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en uw budget. Aan de hand van het consult bepalen we de kosten.

Waarom zou ik mijn borsten laten liften?

Er zijn diverse redenen waarom u overweegt om uw borsten te liften. Mogelijk voelt u zich minder aantrekkelijk of heeft u moeite heeft met het vinden van een passende bh. Regelmatig besluiten mensen toch om de borsten niet chirurgisch te laten behandelen, in verband met de littekens die ontstaan na de operatie. Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar hoeft u zich daar gelukkig geen zorgen om te maken, aangezien we al onze behandelingen zonder operatie uitvoeren.

Borstlift behandeling voor mannen en vrouwen

Veel mensen denken misschien dat een borstlift alleen voor vrouwen is. Een borstlift is echter ook geschikt voor mannen, bijvoorbeeld wanneer er overtollig vet aanwezig is in de borsten.

Oorzaken verslapping borsten

Er zijn diverse oorzaken voor de verslapping van borsten. De meest voorkomende oorzaken zijn:

 • Het Jojo-effect (na het afvallen weer aankomen)
 • Extreem gewichtsverlies
 • Zwangerschap
 • Leeftijd

"Na de geboorte van mijn tweeling werd ik er niet mooier op. Mijn buik was een soort schort geworden, zo noemt men dat. Mijn eerste reactie was het mes erin, maar toen kwam de advertentie van Cosmetisch Centrum Alkmaar. Ik werd er helemaal blij van. Er stond je buik, billen, borsten en gezicht liften zonder plastische chirurgie geen gesnij dus. Diezelfde week had ik al een afspraak. Ik kwam binnen en het voelde gelijk goed. Mijn klacht werd gelijk serieus genomen en we gingen een plan maken over hoe de behandeling er uit zou gaan zien. Noortje voorspelde ongeveer het aantal behandelingen in combinatie met een personal trainer. Bij Noortje voelde ik me gelijk thuis, ze stelde me meteen op me gemak. Na de eerste behandeling zag je gelijk al resultaat. Ik ben nog steeds blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben twee maten kleiner van kleding. Alles is strakker en ik ben weer een heel blij persoon geworden. Ik hoop op deze manier dat ik meer vrouwen en mannen natuurlijk, over de streep kan trekken. Het resultaat is echt geweldig!" - Angelique

Borstlift zonder operatie

Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar bieden we twee soorten behandelingen aan om uw borsten te verstevigen, namelijk elektrostimulatie en cryolipolyse. Beide zijn niet-chirurgische behandelingen. We maken in ons cosmetisch centrum ook geen gebruik van injecties met bijvoorbeeld Botox of fillers.

Het kan voorkomen dat we beide behandelingen combineren om een optimaal resultaat te behalen.

Elektrostimulatie voor het verstevigen van uw borsten

Met de innovatieve behandelmethoden van Cosmetisch Centrum Alkmaar verstevigen we uw borsten door middel van elektrostimulatie

Met elektrostimulatie corrigeren we de verslapte huid op en rondom uw borsten, met stevigere en gelifte borsten als resultaat. Elektrostimulatie biedt een oplossing zonder operaties. Na een behandeling bij Cosmetisch Centrum Alkmaar kunt u tevens direct door met uw dagelijkse bezigheden, compleet zonder restricties.

Cryolipolyse voor overtollig vet in de borsten bij mannen en vrouwen

Overtollig vet in de borsten kan een probleem vormen. Cosmetisch Centrum Alkmaar biedt sinds enkele jaren een nieuwe alternatieve behandeling: cryolipolyse. Met deze methode verminderen we overtollige vetcellen door middel van een koude, thermische shock. Vervolgens voert het lichaam de vetcellen op een natuurlijke manier af.

Cosmetisch Centrum Alkmaar heeft de nieuwste apparatuur op dit gebied, waardoor u vrijwel onmiddellijk, maar zeker na 3 tot 6 behandelingen, resultaat ziet. 

Overige behandelgebieden

Naast het corrigeren van borsten kunnen we andere probleemzones aanpakken. Soms helpt een combinatie van behandelingen, dus ook voor andere probleemzones, om het gewenste resultaat te bereiken. Andere gebieden die we behandelen zijn:

Voordelen van een niet-chirurgische borstlift

Het grootste voordeel van onze niet-chirurgische borstlift is dat u geen operatie hoeft te ondergaan. U houdt er dus ook geen littekens aan over. U hoeft zich verder geen zorgen te maken over het voortzetten van uw dagelijkse bezigheden: bij de niet-chirurgische borstlift is er geen downtime.

De belangrijkste voordelen zijn:

 • Behandeling zonder operatie
 • Geen littekens
 • Vrijwel onmiddellijk resultaat
 • Zonder restricties uw dagelijkse bezigheden voortzetten

Resultaat van onze borstlift behandeling

Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar gebruiken we een van de meest innovatieve behandelmethoden om uw borsten te verstevigen. Dankzij deze methoden realiseren we al snel de gewenste resultaten. Vrijwel onmiddellijk is het eerste resultaat te zien. Gemiddeld genomen is na 3 tot 6 behandelingen het optimale resultaat gerealiseerd.

Gratis consult en kennismaking met de arts

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Dan nodigen we u graag uit voor een gratis consult. We bespreken tijdens dit consult uw wensen en bekijken samen welke behandeling het beste past bij uw wensen en onze inzichten.

Heeft u vragen over de borstlift?

Als u vragen heeft over onze behandeling om borsten te liften of als u meer wilt weten over onze werkwijze, dan neemt u contact met ons op via 072 5126056 of onderstaand contactformulier. Als u er al zeker van bent dat u een behandeling wilt ondergaan, dan plant u een gratis consult in.

Vul het contactformulier in

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5