Een geheel vrijblijvend en gratis consult

CCA Nieuws

Het gezicht achter Cosmetisch Centrum Alkmaar is Noortje Visser. Met een duidelijke visie en jarenlange studie heeft zij haar Cosmetisch Centrum Alkmaar gebracht waar het nu is. Een plek in hartje Alkmaar waar verjonging & versteviging centraal staat.

Noortje komt uit een echte ondernemers familie. Haar drive om te onderzoeken en te verbeteren en de beste te willen zijn is dan ook een natuurlijk proces. Net zo natuurlijk als de werkwijze die zij toepast in haar eigen cosmetisch centrum.

Jaren geleden is Noortje gestart met haar onderneming en heeft bekend- en onbekend Nederland in haar stoel gehad om het haar op een mooie en natuurlijke wijze te laten verlengen. Haar klantenkring was groot en wisten de weg naar Noortje steeds weer terug te vinden omdat zij geen half werk leverde. Kwaliteit stond voorop.
Tijdens deze jaren was het terugkerende gesprek in de salon de huidverbetering. Toen net in opkomst en er werd al gretig gebruik gemaakt van allerhande opties op dat moment. Noortje haar interesse werd gewekt omdat de resultaten niet altijd verbluffend waren en haar klanten ook niet altijd blij waren met het resultaat.
Dat was het moment voor Noortje om zich te gaan verdiepen in de cosmetische industrie.

“Ik ben congressen en beurzen afgegaan met een paar brandende vragen; Wat is er nog meer op dit gebied, wat gebeurt er met veroudering en waarom juist die zones.
Nu weet ik inmiddels dat het niet alleen het blootstellen staat aan de zon is maar dat ook pijn, verdriet en vermoeidheid tekenend is voor de mens. Evenals het voedingspatroon.
Het verouderingsproces met al haar factoren begint al vanaf je 20e levensjaar. Natuurlijk is het ook genetisch bepaald maar belangrijker, je levensstijl draagt bij aan de veroudering van je huid. Het resultaat van dit alles is dat je spieren verslappen en je huid dunner wordt. Na een jaar van intensief onderzoek kwam ik uit bij de VIP Cromo uit Italië, welke ook wordt ingezet bij revalidatie van de mens.

De VIP Cromo wordt ingezet bij verlamming van het gezicht, het lijf en diverse handicaps van het lichaam. Hierdoor liggen de spieren helemaal stil en verslappen binnen afzienbare tijd. Van buitenaf wordt er met de VIP Cromo gericht op de spieren gewerkt waardoor de spieren, het harnas van je lijf, weer versterkt wordt.
Ik heb contact gezocht met de bron en heb mij de materie eerst geheel eigen gemaakt. Mijn jarenlange achtergrond als coach bij Figurella kwam in deze sector natuurlijk goed van pas. Niet geheel onervaren ben ik mij gaan verdiepen in het apparaat en heb ik het dikke boek vertaald naar het Nederlands. Met het vertalen en het verdiepen in de materie ben ik eerst mijn inner circle gaan behandelen. Ik heb hiervan voor- en na foto’s gemaakt en opgestuurd naar het bedrijf in Italië. Zij waren zo onder de indruk van mijn resultaten dat zij mij toestemming hebben gevraagd deze op te nemen in hun brochure. Het bedrijf werkte al 36 jaar actief met de VIP Cromo en zij leverde aan 90 landen.
Ik was meer dan vereerd dat zij mijn resultaten in hun brochure wilde opnemen en wilde delen met de wereld. Gesteund door deze uitkomst wist ik dat mijn inzet, het geloof in mijn kunnen en in het apparaat zijn vruchten af ging werpen en ben ik mijn filosofie en werkwijze gaan toepassen.

Ter ondersteuning van het apparaat heb ik ook geïnvesteerd in een lamp van NASA. Ik geloof persoonlijk niet in het beschadigen van de huid. Ik kan de cellen vernieuwen van binnenuit zonder het oppervlak van de huid hiermee aan te tasten. Ik geloof in een natuurlijk proces en dat van binnenuit werken het beste resultaat behaalt op de langere termijn. De NASA lamp maakt cellen aan en met de VIP Cromo activeer ik luie cellen.

Naast dat ik niet wil dat de huid verslapt wil ik zelf ook niet verslappen in mijn kunnen en blijf ik dagelijks bovenop de markt zitten om te zien wat er speelt. Cosmetisch Centrum Alkmaar werkt met een innovatie om producten in de huid in te sluizen door middel van elektrostimuliatie. De combinatie van deze diversiteit aan behandelingen zorgen voor snel resultaat.

Elke behandeling die ik aanbied aan mijn klanten is specifiek op maat gemaakt en persoonsgebonden. Samen gaan we resultaatgericht werken aan een verbeterde versie van jezelf. Wat het apparaat uniek maakt is dat je een natuurlijker uiterlijk aan jezelf terug geeft. Ik kan geen tijd stil zetten maar ik zet de tijd wel terug. En vanaf dat moment gaat de tijd ook weer lopen. Als mensen zich storen aan uiterlijke kenmerken zoals het ouder worden, verslapping van de huid of vetcellen, kan ik ze er vanaf helpen.
De reviews op mijn website en de voor- en na foto’s zijn het prachtige bewijs van mijn geboekte resultaten. En als ik het niet zou kunnen, dan zeg ik het ook.

Belt u mij gerust voor een intake gesprek.

Noortje Visser

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5