Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Cryolipolyse

Snel een mooi figuur door vet te laten bevriezen.

 • 4,8 van 5 sterren bij Google
 • Verjonging op een natuurlijke manier
 • Geen operaties of injecties
 • Medisch preventieve behandelingen

Waarom een cryolipolyse behandeling bij Cosmetisch Centrum Alkmaar?

Cryolipolyse is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen en billen.

 • 10 jaar ervaring met cosmetische behandelingen
 • Gratis consult
 • Voor hardnekkig vet
 • Geen operatie, dus geen littekens
 • Cryolipolyse kuur vanaf slechts € 300,-
 • 4,8 van 5 sterren bij Google

Heeft u vragen over de cryolipolyse behandeling of wilt u langskomen voor een gratis consult? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0725 126 056.

Wat is cryolipolyse?

 

Cryolipolyse noemen we ook wel vet bevriezen of het bevriezen van vetcellen. Met een cryolipolyse behandeling verwijderen we lokaal lichaamsvet door de bevriezing van vetcellen. We plaatsen pads op het gewenste lichaamsgebied die vervolgens de vetcellen afkoelen in de bovenste laag van het lichaamsvet. Op deze manier pakt cryolipolyse vetcellen selectief aan zonder dat hierbij het omliggend weefsel beschadigt. Tijdens de behandeling breken we de vetcellen af waarna uw lichaam deze op een natuurlijke wijze afvoert.

Hoe werkt het bevriezen van vetcellen?

 

Lichaamsvet bestaat uit meerdere lagen. De onderste laag vet bevindt zich dichtbij de spieren. Deze vetlaag vermindert u door het nastreven van een gezonde leefstijl. De laag daarboven ligt net onder de huid en is de hardnekkigste vetlaag. Aangezien deze laag vet een slechte doorbloeding heeft is het moeilijker deze te verminderen met gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Cryolipolyse is hiervoor de perfecte oplossing. Door gecontroleerde koeling bevriezen we de vetcellen. Wanneer een vetcel eenmaal is bevroren, verwijdert uw lichaam deze via een natuurlijke wijze uit het lichaam. De reden hiervoor is dat vetcellen niet goed tegen kou kunnen in vergelijking met onze andere lichaamscellen.

Cryolipolyse is geschikt voor de behandeling van verschillende lichaamszones. Denk hierbij aan gezicht, hals, decolleté, armen, taille, billen, benen, buik, heupen, lovehandles en zwembandjes.

De voordelen van cryolipolyse

 

Met een cryolipolyse behandeling profiteert u van de volgende voordelen:

 • Weer prettig voelen in uw eigen lichaam
 • Snel prachtig resultaat
 • Korte hersteltijd: geen operatieve ingreep
 • Geen littekens
 • Pijnloze behandeling

Plan een gratis en vrijblijvend consult voor het maken van een weloverwogen keuze.

Recensies

Behalve dat ik er echt veel beter uit zie voel ik mij ook weer mijzelf als ik in de spiegel kijk. Zonder prikjes of enge ingrepen. Een absolute aanrader!

Inmiddels heb ik 6 behandelingen gehad en ben ik zeer tevreden met het resultaat. En ik kan iedereen die op zoek is naar huidverbetering dit zeker aanraden. Bedankt Noortje!

Meer recensies

Voor-en-na-foto’s cosmetische behandelingen

Cryolipolyse behandeling

Resultaat na zes behandelingen.

Cryolipolyse behandeling

Resultaat na drie behandelingen.

Cryolipolyse behandeling

Resultaat na één behandeling.

Kosten cryolipolyse behandeling

Behandeling Tarief
Buik V.a. € 599,- per zone (voor 6x)
Benen V.a. € 599,- per zone (voor 6x)
Billen V.a. € 599,- per zone (voor 6x)
Bovenarmen V.a. € 599,- per zone (voor 6x)
Menboobs V.a. € 599,- per zone (voor 6x)

De exacte kosten voor de cryolipolyse behandelingen hangen af van het aantal behandelingen, de lengte en eventuele speciale wensen van de cliënt. Bovenstaande tarieven vormen dan ook slechts een indicatie. Tijdens het gratis eerste consult bespreken we het behandelplan en de kosten met u. Lees meer over de kosten en vergoeding van cryolipolyse.

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult voor uw cryolipolyse behandeling bespreken we uw wensen en verwachtingen. Ook nemen we uw algemene gezondheidstoestand door. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op maat voor u op. Daarnaast informeren we u tijdens het consult uiteraard uitvoerig over de behandeling en onze werkwijze, zodat u precies weet wat u te wachten staat.

Overweegt u om een cryolipolyse behandeling te ondergaan? Kom gerust langs bij Cosmetisch Centrum Alkmaar voor een gratis consult.

De behandeling

Cryolipolyse is een behandeling waarbij de temperatuur van de vetcellen via een thermische schok daalt. Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar werken wij met de Cryo21.

Stap 1

De Cryo21 wordt direct op de probleemzones geplaatst, waarna het apparaat begint te koelen. Tijdens het koelen daalt de temperatuur van de huid in een zeer korte tijd van 34°C naar -8°C.

Stap 2

Omdat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan ander lichaamscellen, zullen de vetcellen afsterven terwijl de omliggende lichaamscellen onbeschadigd blijven.

Stap 3

De afgebroken vetcellen worden in de weken na de behandeling door het lichaam afgevoerd als afvalstof. Ter bevordering van dit proces is het erg belangrijk dat u minstens twee liter water per dag drinkt. Dit proces duurt ongeveer twee weken. Vetcellen die afgevoerd zijn door het lichaam, komen niet meer terug.

Contactgegevens

Cosmetisch Centrum Alkmaar
Hekelstraat 12
1811 BM Alkmaar

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:11.00 - 18.00
Woensdag:11.00 - 18.00
Donderdag:11.00 - 18.00
Vrijdag:11.00 - 18.00
Zaterdag:11.00 - 18.00
Zondag:Gesloten

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult!

Afspraak maken

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:11.00 - 18.00
Woensdag:11.00 - 18.00
Donderdag:11.00 - 18.00
Vrijdag:11.00 - 18.00
Zaterdag:11.00 - 18.00
Zondag:Gesloten

Waarom CCA?

 • Geen operatieve ingrepen
 • Geen kans op infecties
 • Geen littekens
 • Een natuurlijke uitstraling
 • Bewezen technologieën
 • 13 jaar ervaring

Resultaten en FAQ

Het resultaat van een cryolipolyse behandeling is al te zien direct na de eerste behandeling. U zult zien dat u meteen al een aantal centimeters aan vet bent verloren op het behandelde gebied. In de twee weken na de behandeling zal deze afname van vet doorzetten. De vetcellen in het behandelde gebied zijn voorgoed verdwenen en zullen niet meer terugkomen.

 • Is een cryolipolyse behandeling pijnlijk?

  De behandeling is niet pijnlijk. Na afloop kan de huid op de behandelde plekken rood zijn. Deze rode kleur trekt echter binnen twee uur weer weg. Na de behandeling kunt u daarom meteen weer verder met uw dagelijks bezigheden.
 • Ben ik geschikt voor een cryolipolyse behandeling?

  Wilt u graag snel een strakker figuur, maar lukt het u niet om vet op bepaalde gebieden te verliezen met gezonde voeding en sporten? Dan is een cryolipolyse behandeling de oplossing voor u. Bij een eerste consult controleren we altijd of er bij u gezondheidsredenen bestaan die het niet mogelijk maken om de behandeling uit te voeren. U kunt hierbij denken aan zwangerschap, hartimplantaten, verse littekens en lever- of nierafwijkingen. Uw gezondheid staat bij ons boven alles!
 • Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling?

  Een cryolipolyse behandeling duurt ongeveer 20 minuten. In die 20 minuten behandelen wij een zone met de grootte van één A4tje. Afhankelijk van uw doelstellingen kunt u ervoor kiezen om een kuur te volgen. Een kuur bestaat over het algemeen uit drie tot zes. Behandelingen per zone. Kom gratis consult om een behandelplan op te laten zetten.
 • Wanneer zie ik resultaat na een cryolipolyse behandeling?

  Direct na de eerste behandeling is er al resultaat te zien. U verliest meteen al een aantal centimeters aan vet op het behandelde gebied. Deze afname van vet zet twee weken na de behandeling voort. Na gemiddeld twee weken zijn de vetcellen voorgoed verdwenen en keren deze niet meer terug.
 • Hoe vaak moet ik een cryolipolyse behandeling ondergaan?

  We bepalen het aantal behandelingen tijdens een eerste consult op basis van uw persoonlijk wensen en situatie. Zo behalen sommige cliënten na de eerste behandeling al hun gewenste doel. Veelal adviseren we een kuur van minimaal drie behandelingen voor een optimaal resultaat.
 • Wat zijn de risico's en bijwerkingen?

  Een cryolipolyse behandeling is volledig veilig en er zijn geen risico’s of bijwerkingen aan verbonden.
 • Hoe werkt een cryolipolyse behandeling echt?

  Uit wetenschappelijk onderzoek van dermatologen van de Hardvard Medical School in de VS kwam naar voren dat vetcellen gunnen worden geëlimineerd door kou. Omdat alle andere lichaamscellen wel tegen kou kunnen, blijven deze onbeschadigd. Het principe van het elimineren van vetcellen door bevriezing is dus wetenschappelijk bewezen. De rapportages van de Harvard Medical School kunt u hier vinden
 • Kan het vet na een cryolipolyse behandeling weer terugkomen?

  De vetcellen worden na de behandeling afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Deze vetvellen verdwijnen en komen niet meer terug. Uiteraard adviseren we u wel om een gezonde leefstijl na te streven om het gewenste resultaat te behouden. Buitengewoon veel sporten of lijnen is hierbij niet nodig.
 • Is een cryolipolyse behandeling veilig?

  Cryolipolyse is niet schadelijk en niet gevaarlijk. Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen alleen gevoelig zijn voor de effecten van kou. De omliggende weefsels beschadigen we dan ook niet. Na het bevriezen van de vetcellen voert uw lichaam deze op een natuurlijke manier af zonder dat u hier nadelige gevolgen van ervaart. U kunt bij cryolipolyse dan ook rekenen op een veilige behandeling waarbij zowel uw huid, spieren als zenuwen niet aangetast worden.
 • Waar gaan de vetcellen heen en kunnen ze terugkeren?

  Met cryolipolyse bevriezen we de vetcellen waarna deze afsterven. In de periode na de behandeling gaat uw lichaam aan het werk om de vetcellen op een natuurlijke manier te verwerken. Afgevoerde vetcellen keren niet terug.
 • Kan ik meerdere cryolipolyse behandelingen op één dag ondergaan?

  Wanneer u het prettig vindt is het mogelijk om verschillende zones op dezelfde dag te behandelen. Direct een tweede behandeling ondergaan in hetzelfde gebied is geen optie. Uw lichaam heeft namelijk eerst de tijd nodig om de vetcellen af te voeren.
 • Kan ik na de behandeling direct mijn dagelijkse taken weer oppakken?

  Aangezien de behandeling een niet-operatieve methode is, kunt u direct weer uw dagelijkse routine doorzetten. De korte hersteltijd is dan ook een van de grote voordelen van cryolipolyse.
 • Moet ik na de behandeling een streng dieet volgen of veel sporten?

  Het is niet nodig om na de behandeling een streng dieet te volgen en veel sportactiviteiten uit te voeren. Wel is het van belang om een gezond leefpatroon te hanteren. Dit houdt in gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Vaak merken we aan onze cliënten dat ze na de behandeling zo lekker in hun vel zitten dat ze extra motivatie hebben om een gezonde leefstijl te handhaven.
 • Moet ik altijd eerst een eerste consult plannen voor ik kan starten met cryolipolyse?

  Voordat we starten met cryolipolyse plannen we eerst een eerste consult in. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. We bespreken uw wensen en verwachtingen en leggen u alles uit over de behandeling. Ook vragen we naar uw medische gezondheid. Op basis hiervan stellen we een behandelplan op maat op. Uiteraard is er tijdens het consult ook alle ruimte om vragen te stellen, zodat u exact weet wat u te wachten staat.

Adviezen voor en na de behandeling

Voor de behandeling

 • Drink op de dag van de behandeling geen alcohol.
 • Trek loszittende, comfortabele kleding aan op de dag van de behandeling.
 • Verder vraagt een cryolipolyse behandeling niet om een specifieke voorbereiding.

Na de behandeling

 • Drink twee weken na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water, zodat de vetcellen goed afgevoerd kunnen worden.
 • Zorg voor voldoende beweging in de 48 uur na de behandeling. Ga een half uur wandelen, fietsen of doe een cardiotraining. De afbraak van vetcellen wordt zo gestimuleerd.
 • Blijf na de behandeling een gezonde leefstijl (gezonde/gevarieerde voeding en dagelijkse beweging) nastreven.

Na iets gelezen te hebben over cryolipolyse, ben ik gaan zoeken wie dat doet in Alkmaar en zo kwam ik bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Eerst heb ik een intake gehad over mijn wensen en de mogelijkheden. Cryolipolyse sloot hier goed bij aan en het advies was 6 behandelingen. Enigszins sceptisch onderging ik de 1e behandeling. Het resultaat was veel beter dan verwacht. Ik kan ook niet anders zeggen dat ik het ten zeerste aanbeveel aan diegene die ook cryolipolyse overwegen. Ik ben benieuwd wat het resultaat is na 6 behandelingen

- Marlies

Is een cryolipolyse behandeling iets voor mij?

U wilt snel een strakker figuur, maar met alleen sporten en gezonde voeding lukt het maar niet om vet te verliezen op bepaalde gebieden. Vooral de buik, benen en billen zijn zones waar vet erg lastig verdwijnt, hoe hard u ook sport en hoe gezond u ook eet. Wilt u hier iets aan doen maar ziet u het niet zitten om onder het mes te gaan? Dan is cryolipolyse de oplossing voor u. Met een pijnloze, niet-chirurgische behandeling kunnen wij u bij Cosmetisch Centrum Alkmaar van uw overtollige vet afhelpen.

Voor de volgende gebieden is een Cryolipolyse behandeling het meest geschikt:

 • Rug
 • Love handles
 • Buik
 • Billen
 • Benen (heupen en binnenkant van de knieën)

Man boobs behandelen met cryolipolyse

Een cryolipolyse behandeling is zeer geschikt voor het behandelen van overtollig vet op benen, buik en billen, maar ook man boobs kunnen goed behandeld worden door middel van het bevriezen van vetcellen. Borstvorming bij mannen ontstaat wanneer hardnekkig vet zich ophoopt op de borst van een man en wordt voornamelijk veroorzaakt door overgewicht. Om van uw man boobs af te komen, is het belangrijk om gezond te eten en veel te bewegen.

Wanneer u dit al doet, maar het gewenste resultaat nog niet is bereikt, biedt cryolipolyse uitkomst. Door het bevriezen van de vetcellen op uw borst, verwijderen we het overtollige, hardnekkige vet, waardoor uw mannenborsten afnemen of zelfs verdwijnen.

Kom langs bij Cosmetisch Centrum Alkmaar voor een gratis consult.

Waarom CCA?

 • Geen operatieve ingrepen
 • Geen kans op infecties
 • Geen littekens
 • Een natuurlijke uitstraling
 • Bewezen technologieën
 • 13 jaar ervaring

Vul het formulier in of bel 072 5126056 voor een gratis consult

 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2021 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5