Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Cryolipolyse benen

Cryolipolyse voor benen is een behandelmethode om vet te verwijderen zonder operatie. Dit heeft als voordeel dat er geen littekens op uw benen achterblijven. De behandelmethode is erop gericht door middel van bevriezing van het vet uw benen er weer slank uit te laten zien. De bevriezing van plaatselijk hardnekkig vet op de benen zorgt ervoor dat de vetcellen afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens op een natuurlijke wijze door uw lichaam afgevoerd.

  • Ideaal voor hardnekkig vet op benen
  • Geen chirurgische ingreep
  • Geen littekens
  • Cryolipolyse benen kuur voor scherp tarief
  • Meer dan 10 jaar ervaring in cosmetische behandelingen

Cryolipolyse benen behandeling

De cryolipolyse benen behandeling begint met het aanbrengen van pads op de plekken waar er sprake is van hardnekkig vet. Deze pads koelen in de bovenste laag van het lichaamsvet de vetcellen af. Deze manier van werken heeft als voordeel dat er geen sprake is van aantasting van het omliggend weefsel.

Hardnekkige vetlaag op benen verwijderen

Het lichaamsvet op benen kent meerdere lagen. De onderste laag is bijvoorbeeld aan te pakken door gericht de benen te trainen en gezond te leven. Deze laag ligt namelijk vlak bij de spieren. Daarboven bevindt zich de bovenste laag die uit hardnekkig vet bestaat en dus minder effectief is aan te pakken door te trainen en gezond te leven. Dit heeft onder meer te maken met de slechtere doorbloeding van de bovenste laag. Daarom is cryolipolyse voor benen een oplossing om het vet van de bovenste laag te verwijderen.

Voordelen cryolipolyse voor benen

De behandelmethode om vet op benen te bevriezen, kent meerdere voordelen. Een groot voordeel is dat u snel zichtbaar resultaat ziet. Uw bovenbenen worden namelijk slanker door het verwijderen van vet. U voelt zich met slanke benen weer beter in uw eigen lichaam. Een ander voordeel is dat het geen operatie betreft en u dus ook niet te maken heeft met een lange hersteltijd. Bij onze bevriezingsmethode is er sprake van een korte hersteltijd.

Kosten cryolipolyse behandeling benen

De kosten voor een cryolipolyse behandeling voor het verwijderen van vet op de benen zijn afhankelijk van het aantal behandelingen. Uw lengte speelt daarbij eveneens een rol, net als dat speciale wensen eventueel invloed hebben op de kosten. Tijdens het eerste consult bespreken wij zowel het behandelplan als de kosten. Er is daarnaast alvast een indicatie beschikbaar over de kosten cryolipolyse behandeling per zone.

Boek een gratis consult

Wilt u graag van hardnekkig vet op uw benen af en er slanker uit komen te zien? Boek alvast een gratis consult om uw wensen te bespreken. U krijgt van ons een behandelplan op maat en inzicht in de kosten. Maak online een afspraak of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5