Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Cryotherapie

Bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar beschikken wij over de Cryo21 waarmee wij onze cliënten behandelen. Dit apparaat werkt is de nieuwste innovatie qua methode op het gebied van cryolipolyse behandelingen. Waar eerst behandelingen noodzakelijk waren van een uur in de zes weken kan thans al binnen twee weken in 20 minuten hetzelfde resultaat behaald worden.

Doordat direct met een manuele behandeling het vet bevriezen door manuele druk in plaats van statische platen op het lichaam aan te brengen wordt het probleemgebied direct aangepakt.

Cryolipolyse is een therapeutische toepassing die de temperatuur van vetcellen via een thermische schok doet dalen. Tijdens dit proces daalt de temperatuur van de huid in een zeer korte tijd van 34°C naar 8°C. Door een snelledaling in temperatuur ontstaat kristallisatie, hierdoor sterven vetcellen af. Dit natuurlijke proces wordt ook wel Cryo-Apoptose of geprogrammeerde celdood genoemd.

Cryolipolyse zorgt voor plaatselijk afvallen met blijvend resultaat, vermindert cellulitis, verstevigd en versterkt de spieren in het lichaam, hermodellering en afslanking van het lichaam. Tevens wordt de stofwisseling gestimuleerd.

Cryotherapie; het alternatief voor liposuctie

Cryotherapie is een behandeling waarbij overtollige vet op uw buik, billen, benen of andere lichaamsdelen wordt verminderd.

Na de eerste behandeling is de vermindering duidelijk zichtbaar. De behandeling kan na twee weken weer worden herhaald. Deze termijn van twee weken alvorens de volgende behandeling kan plaatsvinden is noodzakelijk om de vetcellen, die afgebroken zijn door de behandeling op natuurlijke wijze het lichaam als afvalstoffen te laten afvoeren.

Het drinken van twee liter water per dag is essentieel. Gemiddeld zijn drie tot zes behandelingen nodig per zone ter grootte van een A4tje.* CCA werkt met de Cryo21.

Dit apparaat onderscheid zich door de manuele behandeling, waarbij wij met soort handvat direct naar de te behandelen zone toe kunnen en direct contact hebben met het vet. Dit in tegenstelling tot de nog veel gebruikte manier waarbij platen stilliggen op de te behandelen zone waardoor geen direct contact met de vetcellen ontstaat en de behandeling veel minder direct en effectief is. Door deze manuele behandeling is het mogelijk op alle gewenste zones behandeling uit te voeren.

Meer over cryolipolyse.

Wetenschappelijk bewezen

Dermatologen van de Harvard Medical School in de Verenigde Staten, kwamen er achter dat vetcellen, in tegenstelling tot andere lichaamscellen, niet goed tegen kou kunnen. Verschillende klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam. De rapportages van de Harvard Medical School kunt u hier vinden.

Zie Resultaten, Recensies en Veelgestelde vragen

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Lees het NKA Medisch rapport over de Cryo21

Lees hier meer over de werking van cryotherapie

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5