Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Facelift zonder operatie

‘Revolutionaire methode voor verjonging van uw gezicht’

Verstrak en verstevig met een facelift zonder operatie de huid en spieren in uw gezicht. Onze revolutionaire behandeling met een speciaal ontwikkelde techniek zorgt ervoor dat u op een natuurlijke manier een jonge uitstraling krijgt. Zonder operatie, zonder injecties, zonder littekens en zonder revalidatie. Met onze speciaal ontwikkelde techniek brengen wij het volume in uw gelaat weer terug. Hierdoor ontstaat er een verjonging zonder dat uw eigen uitstraling en gelaatsuitdrukking verloren gaan.

Onze revolutionaire facelift zonder operatie:

 • Is een pijnloze behandeling zonder verdoving
 • Geeft direct zichtbaar resultaat na één behandelingskuur
 • Is geschikt als deelbehandeling of volledige gezichtsbehandeling
 • Zorgt voor een direct toonbare huid na de behandeling

‘Binnen een behandelkuur van zes consults is mijn huid jonger en strakker geworden. Ik ben Noortje en haar faceliftbehandeling zonder operatie eeuwig dankbaar!’

Jonger door een facelift zonder fillers

Wij maken voor een facelift zonder operatie gebruik van elektrostimulatie, cromotherapie, lymfedrainage,SF System van de nasa, cryotherapie en een Cryo behandeling. Tijdens het eerste gratis consultgesprek stellen we voor u een behandelmethode op maat op.

Huidverslapping heeft meerdere oorzaken zoals roken, te veel zon, slechte leefgewoontes, voeding, erfelijkheid en stress. De huid wordt dunner en de spieren verslappen. Bij een facelift denkt men vrijwel direct aan een chirurgische en injecties.

Met deze chirurgische facelift blijft de huid dun en worden de spieren niet verstevigd. De kern van het probleem blijft bestaan. De facelift behandeling bij Cosmetisch Centrum Alkmaar geeft daadwerkelijk volume aan uw huid en wordt vakkundig uitgevoerd zonder operaties of injecties.

Facelift voor en na*

Meerdere Cryo behandelingen. Het resultaat is een voller gezicht en minder diepe lijnen. Behandeld met de Elektrostimulatie en Cryo behandeling.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

De kosten van een facelift zonder operatie

 Hieronder vindt u een indicatie van de kosten van een facelift voor het gehele gezicht. Het is ook mogelijk om een zogenoemde mini facelift te ondergaan, waarbij we slechts een deel van uw gezicht liften.

Behandeling Vanafprijs
Facelift: totale gezichtsbehandeling € 699,- voor zes behandelingen
Mini facelift Afhankelijk van het gebied

Is de facelift behandeling iets voor mij?

Heeft u in de loop der jaren een slappe huid gekregen en voelt u zich hierdoor ouder dan u daadwerkelijk bent? Een faceliftbehandeling is geschikt voor u wanneer uw uiterlijk niet uitstraalt wie u van binnen bent.
Wij helpen u graag om uw jeugdige en veerkrachtige uitstraling terug te krijgen, zonder daarbij in uw lichaam te snijden. Tijdens onze behandelkuur draaien wij de tijd direct een aantal jaren terug. Wij voeren de volgende behandelingen uit:

 • Verstrakken en liften van het gezicht
 • Verwijderen van wallen onder de ogen
 • Bovenoogleden liften
 • Liften van de wenkbrauwen
 • Verstrakken van de kaaklijn
 • Verwijderen van overhangende oogleden
 • Verstrakken van de wangen
 • Verfijnen van de poriën en structuur
 • Verminderen van de neuslippenlijn

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult voor het liften van uw gezicht bespreken we samen uw wensen en brengen we uw algehele gezondheid in kaart. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten of u eerder behandelingen aan uw gezicht heeft ondergaan. Door uw wensen te combineren met de technische mogelijkheden van de behandeling, maken wij een behandelplan op maat. De behandelmethode van Cosmetisch Centrum Alkmaar.

Om het verouderingsproces in uw lichaam tegen te gaan zonder hierbij in uw lichaam te snijden, hebben wij een unieke techniek ontwikkeld. Met deze revolutionaire behandelmethode bouwen we het volume van de huid in uw gezicht weer op. Dit volume neemt af naarmate u ouder wordt, doordat uw lichaam minder collageen en elastine aanmaakt. Onze behandeling stimuleert de huid om op een natuurlijke wijze deze bouwstoffen aan te maken. Hierdoor worden uw rimpels blijvend én op een natuurlijke manier opgevuld. Na onze facelift behandeling:

 • Is uw huid stevig en egaal
 • Ziet u er weer jong en stralend uit

Onze facelift zonder operatie is een behandeling zonder risicovolle operaties. Het verjongt en verstevigt uw huid, is veilig, betaalbaar en geeft direct resultaat na één behandelkuur.

Facelift zonder operatie ervaringen

‘Ik stoorde me al langere tijd aan mijn verslapte gezicht en hals. Tijdens het gratis eerste consult heb ik samen met Noortje besloten voor een kuur van zes behandelingen te gaan. Het resultaat na deze behandelkuur is geweldig: ik heb een stuk minder lijnen en kreukels in mijn gezicht.’

‘De facelift zonder operatie heeft mijn leven weer kleur gegeven. Ik was onzeker over mijn rimpels maar durfde geen operatie te ondergaan. Dit was daarom de beste oplossing voor mij. Na één behandelkuur zag ik al resultaat. Het is geweldig!’

‘Noortje heeft mij tijdens het intakegesprek duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was van de behandeling. Samen hebben we het resultaat van de facelift besproken en ik was direct enthousiast over het feit dat er geen operatie aan te pas zou komen.’

Veelgestelde vragen over een facelift

Hoe ontstaat huidverslapping?

In uw jonge jaren vernieuwt uw huid iedere 30 dagen. Wanneer u ouder wordt, gaat dit proces langzamer. Er wordt minder collageen en elastine aangemaakt. Dit zijn de bouwstoffen die voor een stralende en volle huid zorgen. Doordat uw lichaam dit niet meer aanmaakt, vermindert uw huidstructuur: de huid wordt slapper en er ontstaan rimpels.

Is de facelift zonder operatie pijnlijk?

De facelift die wij uitvoeren is absoluut niet pijnlijk. U kunt hooguit een trekkend gevoel ervaren, maar dit is een paar uur na de behandeling weer verdwenen.

Gratis consult

Voordat we met de behandeling starten, bekijken we tijdens een gratis en vrijblijvend consult samen of een facelift zonder operatie iets voor u is. Vul ons contactformulier in en wij bellen u terug om een consult in te plannen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5