Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Halslift

Met de jaren verliest uw huid elasticiteit en verslappen de spieren in uw hals. De eerste tekenen van het verouderingsproces zijn vooral te zien in de hals en kaaklijn. De huid van uw hals verslapt tot er een kalkoennek ontstaat. Pak een verslapte hals aan met een natuurlijke halslift van Cosmetisch Centrum Alkmaar. We maken uitsluitend gebruik van natuurlijke behandelingsmethoden, zoals cryolipolyse en elektrostimulatie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw hals op natuurlijke wijze gelift wordt, zonder operatie of injectables. Het resultaat? Een frisse en jonge uitstraling.

  • Een verslapte hals verstevigen zonder operatie
  • 100% natuurlijke en effectieve halslift
  • Gratis en vrijblijvend consult voor advies
  • Bewezen, innovatieve technologie
  • Betrouwbare experts met ruim 10 jaar ervaring

Wilt u meer informatie over onze natuurlijke halslift zonder operatie? Bel ons gerust 072 5126056 of neem contact op via ons contactformulier. Ook bent u van harte welkom in onze kliniek voor een gratis en vrijblijvend consult. We voorzien u graag van persoonlijk advies.

Resultaten halslift

Met onze natuurlijke halslift creëren we keer op keer weer verbluffende resultaten. Het verschil is al te merken na één behandeling. Gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig om een optimaal resultaat te behalen. Dit verschilt echter per persoon. Bekijk hieronder de voor- en na-foto’s van onze tevreden klanten:De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Kosten verslapte hals behandelen

Bekijk hieronder een voorbeeld van de kosten voor zes behandelingen tegen een verslapte hals. De exacte kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen. Op onze tarieven pagina vindt u een overzicht van de kosten van onze behandelingen. Tijdens het gratis consult zullen we uw wensen en verwachtingen bespreken. Op basis daarvan kunnen we bepalen welke behandeling het beste bij u past en hoeveel behandelingen er nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen.

Behandeling Tarief
Halslift Vanaf € 699,- per zone (voor 6x)

Hoe werkt het behandelen van een verslapte hals zonder operatie?

Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar maken we voor het behandelen van een kalkoennek uitsluitend gebruik van natuurlijke behandelingsmethoden:

Deze behandelingsmethoden zijn het ideale alternatief voor chirurgische ingrepen, zoals een operatie. Onze behandelingsmethoden zijn effectief en volledig pijnloos. De experts van Cosmetisch Centrum Alkmaar stellen graag een persoonlijk behandelplan voor u op, waarbij we verschillende behandelmethoden combineren voor een behandeling op maat. Tijdens het gratis consult bespreken we welke combinatie van behandelingsmethoden het beste bij uw persoonlijke situatie en wensen past.

Geen risico’s en littekens

Een groot voordeel van onze natuurlijke behandelingsmethoden is dat ze erg laagdrempelig zijn. Er is geen sprake van een ingrijpende behandeling, zoals een chirurgische ingreep. Ook heeft u met onze behandelingsmethoden geen last van risico’s, wat wel het geval kan zijn bij operaties. Dankzij onze natuurlijke behandelingen kunnen we uw verslapte hals effectief behandelen, zonder dat er littekens ontstaan. Direct na de behandeling kunt u weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Gratis consult aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het behandelen van uw verslapte hals? We gaan graag met u in gesprek over de beste behandeling voor u. Onze specialist beoordeelt of u een geschikte kandidaat bent voor het verstevigen van de hals. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit gebeurt op basis van uw persoonlijke situatie en uw wensen. In het behandelplan leggen we vast welke behandeling het beste bij u past en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Klik op de onderstaande knop om een gratis en vrijblijvend consult aan te vragen.

Maak een afspraak bij Cosmetisch Centrum Alkmaar

Wilt u graag een effectieve oplossing voor uw verslapte hals of kalkoennek? Neem contact op met Cosmetisch Centrum Alkmaar via onderstaande knoppen. Of plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend consult. Onze experts helpen u graag verder.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5