Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Huid & Gezicht

Uw huid laat zien hoe u in uw vel steekt. Zit u goed in uw vel dan ziet uw huid er vaak ook stralend en fris uit. Helaas is dat bij veel mensen niet het geval. Verslapping van de huid  en cellulitis kunnen uw lichaam ontsieren en daar wilt u iets aan laten doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden om uw huid haar stralende kleur, stevigheid en frisheid weer terug te geven.

Innovatieve behandelingen

Reguliere behandelmethoden bieden vaak een tijdelijke oplossing en gaan de kern van het probleem niet tegen. Behandelingen bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar zijn daarentegen innovatief en doeltreffend.

Onze behandelingen gebeuren op 100% natuurlijke wijze en pakken de kern van het probleem aan voor een blijvend resultaat*. Om uw huid te verbeteren maken wij namelijk gebruik van cryotherapieelektrostimulatie, kleurentherapie en lymfedrainage. Afhankelijk van uw huidaandoening stellen wij bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar de juiste behandelingskuur voor u vast. Het Cosmetisch Centrum Alkmaar laat uw huid op verschillende manieren weer stralen. Uw slappe huid krijgt weer stevigheid en een grauwe huid zal weer stralen*.

*De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Gezichtsverjonging

Op uw gezicht zijn de sporen des tijds het duidelijkst zichbaar. Als u in de spiegel kijkt wilt u er fris en fruitig uitzien. Zware oogleden, wallen, een onderkin, rimpels verslapte wangen, en een verdwenen kaaklijn dragen hier niet aan bij.

Vooralsnog zijn de meest bekende behandelmethoden het wegsnijden van de huid door middel van een operatie en en het opvullen van lijnen en huid door middel van fillers, injectables, botox en heftige chemische peelings die tevens de beschermlaag van de huid aantast (die we nodig hebben ter bescherming tegen de zon en bacterien).

Innovatieve gezichtsbehandeling

Bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar doen wij dit anders. Wij maken namelijk gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van huidverjonging en huidversteviging. Zonder injecties en zonder chirurgische ingrepen! Zodra we volgroeid zijn zo rond ons twintigste begint de degeneratie van de cellen en het verslappen van de spieren. Dit wordt zichtbaar rond uw dertigste / veertigste levensjaar. Het gevolg is het dunner en slapper worden van de huid (rimpels, lijntjes). Wij verstevigen de spieren o.a. door middel van elektrostimulatie en maken de huid weer steviger en voller. Om uw gezicht weer een frisse uitstraling te geven maken wij gebruik van de volgende technieken: cryotherapieelektrostimulatie, kleurentherapie en lymfedrainage.

Wat moet u doen?

Vul het contactformulier in voor een GRATIS intake gesprek of bel ons direct op 072-512 60 56 of 06 - 2455 7191.

Vul het contactformulier in

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 


© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5