Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Huidverslapping

Het verslappen van de huid maakt deel uit van het natuurlijke verouderingsproces. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, maar de één vindt het vervelender dan de ander. Cosmetisch Centrum Alkmaar biedt daarom behandelingen aan tegen huidverslapping over het hele lichaam, met een natuurlijk resultaat.

  • Jongere uitstraling
  • Behandeling zonder operatie
  • Pijnloze behandelmethodes
  • Vrijblijvend en gratis consult

Wilt u meer informatie over het behandelen van huidverslapping? Neem dan vooral contact op of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consultatiegesprek.

Huidverslapping tegengaan

Cosmetisch specialisten, apotheken en supermarkten bieden verschillende middelen aan die claimen de huid te verstevigen. Dermatologen voegen hier vaak aan toe dat deze middelen niet het gewenste resultaat leveren. Het verslappen van de huid ontstaat namelijk dieper dan waar deze middelen bij kunnen. Cosmetisch Centrum Alkmaar biedt behandelingen met een natuurlijk resultaat aan. Afhankelijk van uw leeftijd en leefgewoontes adviseren we welk type behandeling voor u het geschiktst is. We werken met de volgende behandelmethodes:

Cryotherapie (cryolipolyse)

Tijdens cryotherapie koelen we de vetcellen onder de huid zodanig dat ze bevriezen. Hierdoor sterven ze af en worden ze afgevoerd door het lichaam. Deze methode werkt vooral goed bij de billen, Buik en benen. Bovendien is het een pijnloze behandeling waarbij u snel resultaat ziet.

Elektrostimulatie

Met elektrostimulatie activeren we uw spieren. We werken bij Cosmetisch Centrum Alkmaar met drie typen elektrostimulatie: Transion, Microgei en Isogei. Isogei is vooral geschikt om huidverslapping tegen te gaan. Dit type elektrostimulatie verstevigt de huid van o.a. het gelaat, de buik en de billen.

Lymfedrainage

Uw lymfeklieren voeren overtollig lymfevocht af. Als ze niet goed hun werk doen, kan er vocht ophopen of oedeem ontstaan. Een lymfedrainage stimuleert het lymfestelsel met als gevolg dat het overtollige vocht sneller en beter wordt afgevoerd. Hiermee pakt u meerdere gezondheidsrisico’s tegelijk aan en krijgt de huid zijn oorspronkelijke vorm terug.

Cromotherapie

De vorm van cromotherapie die we in onze kliniek in Alkmaar toepassen heet ook wel ‘Sunflower’. Met deze methode verwijderen we voornamelijk rimpels. De therapie werkt op basis van ledverlichting dat in de huid dringt. Door het licht wordt het lichaam gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Hierdoor vermindert de huidverslapping in het gezicht.

Voor-en-na-foto’s

Tarieven huidverslapping behandelen

De prijzen verschillen per behandeling en zijn afhankelijk van hoeveel behandelingen we moeten uitvoeren om het gewenste resultaat te behalen. Op onze tarievenpagina vindt u alle vanaf prijzen. Wilt u hier meer informatie over? Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis consult bespreken we graag uw wensen. We kunnen u dan na afloop van het gesprek een indicatie van de kosten geven.

Waardoor kan de huid verslappen?

Naarmate u ouder wordt, verslapt de huid door het afnemen van het volume van de huid en het verslappen van de spieren. Met name in het gelaat kunt u hier weinig aan doen. De huid wordt dunner en het steunweefsel verliest zijn kracht. Door de zwaartekracht zakt de huid naar beneden. Naast het ouder worden, zijn een ongezonde levensstijl, snel gewichtsverlies of zwangerschap redenen waardoor de huid kan verslappen.

Huidverslapping gezicht

Is uw huid op een voor u vervelende plek aan het verslappen en heeft u er last van? U kunt hier dan iets aan doen, zonder een invasieve, pijnlijke ingreep te hoeven ondergaan. We voeren in ons cosmetisch centrum veel soorten natuurlijke behandelingen uit en zijn enorm ervaren in het tegengaan van huidverslapping in het gezicht. Tijdens een volledige gezichtsbehandeling pakken we niet alleen de huidverslapping aan, maar ook wallen en rimpels. Aan het einde van het behandelproces ziet u er in het gezicht jonger uit, maar heeft u nog steeds uw eigen, natuurlijke uitstraling.

Resultaten en ervaringen

Meestal ziet u na één behandeling al duidelijk verschil. Dit is vaak echter nog niet het gewenste resultaat. Gemiddeld heeft u zes behandelingen nodig om tot het optimale resultaat te komen. Lees de ervaringen en bekijk de resultaten van diverse behandelingen.

Kom langs bij Cosmetisch Centrum Alkmaar

In plaats van een pijnlijke chirurgische ingreep te laten uitvoeren, kunt u bij Cosmetisch Centrum Alkmaar terecht voor pijnloze, natuurlijke behandelingen om huidverslapping tegen te gaan. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult. We helpen u graag en geven u persoonlijk advies.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5