Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Onderkin

Een onderkin heeft twee oorzaken, een verslapping, overtollig vet, of een combinatie van beide. CCA. Bij het CCA gebruiken wij een innovatieve methode om u van uw onderkin of verslapte hals af te helpen zodat uw kaaklijn weer mooi zichtbaar wordt. Het resultaat is hierdoor, zonder operatie of injecties, veel natuurlijker.

Verslapte onderkin of overtollig vet?

Bij een verslapte onderkin wordt in de meeste gevallen gewerkt met ons Cryo anti-aging apparaat en elektrostimulatie van de VIP Cromo. Deze apparaten werken volgens hetzelfde principe en zijn geschikt voor het verstevigen van uw huid. In beide gevallen zal gezocht worden naar de meeste geschikte behandeling. Een combinatie van technieken is ook heel goed mogelijk. Meer informatie over beide behandelmethoden vindt u onder: cryolipolyse en cryo anti aging therapie.

Resultaten

Deze verslapte onderkin en de algehele conditie van de huid is verbeterd door het gezichte te liften, waardoor de verslapte hals is verminderd. Direct na de behandeling is de huid nog een beetje rood. Dit is echter van tijdelijke aard (circa 10 minuten) en zeker niet blijvend. De behandeling is volledig pijnloos. Dit is het resultaat na 6 behandelingen van 20 minuten.*

Onderstaande foto is het resultaat van het corrigeren van overtollig vet in de onderkin.*

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Vul het contactformulier in

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking

Niet leesbaar? Verander tekst
 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2021 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5