Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Onderkin weghalen

Wilt u uw onderkin laten weghalen? Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar gebruiken we enkel innovatieve, niet-invasieve methoden om u van uw onderkin of verslapte hals af te helpen, zodat uw kaaklijn weer goed zichtbaar wordt.

  • Natuurlijke uitstraling blijft behouden
  • Geen operatie of injecties nodig
  • Pijnloze, innovatieve behandeling
  • Gratis en vrijblijvend consult

Mocht u meer informatie willen over de onderkin weghalen, neem dan contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak maken voor een consult. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Onderkin weghalen kosten

De kosten voor het verwijderen van de onderkin zijn afhankelijk van wat we moeten doen om het optimale resultaat te behalen. Bekijk de tarievenpagina voor een overzicht van alle prijzen van de individuele behandelmethodes. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor uw behandeling, raden we u aan een afspraak te maken voor een gratis en verblijvend consult. Nadat we uw wensen hebben besproken en u onderzocht hebben, kunnen we u precies vertellen wat we gaan doen om uw onderkin weg te halen. Tijdens dit gesprek vertellen we u ook precies wat de behandeling kost.

Onderkin behandelen

Voordat we u behandelen, kijkt een specialist of u een geschikte kandidaat bent en welke behandelmethode het beste resultaat biedt. Soms is het mogelijk om verschillende technieken te combineren voor een optimaal resultaat, maar meestal passen we één van de volgende drie technieken toe om een onderkin weg te halen:

Cryo behandeling

Met een Cryo behandeling kunnen we uw onderkin doelgericht corrigeren. Door plaatselijke vrieskou toe te passen, maakt uw lichaam meer essentiële stoffen aan, waaronder hyaluronzuur. Hyaluronzuur helpt bij het jong houden van de huid en gaat verslapping van de onderkin tegen. De cryo behandeling is pijnloos en een uitstekend alternatief voor een ingrijpende halslift.

Cryolipolyse

Dit type behandeling is een goed alternatief om zonder chirurgische ingreep overtollig vet in uw onderkin te verwijderen. Met cryolipolyse bevriezen we de vetcellen. Hierdoor sterven ze af en verwijdert het lichaam ze. Wat uiteindelijk overblijft is een kaaklijn waar u trots op kunt zijn.

Elektrostimulatie

Elektrostimulatie zorgt voor een versteviging van de huid en gaat daarmee vooral huidverslapping tegen. Met deze behandeling ontwikkelt u de spieren en stimuleert u de bloedtoevoer naar uw kin. Al na een aantal behandelingen ziet u een liftend effect van het gelaat, waaronder de kin.

Onderkin oorzaken

Een onderkin komt voornamelijk voor bij mensen die al wat ouder zijn, die een erfelijke aanleg hebben of van wie het gewicht toeneemt. Een onderkin heeft doorgaans drie oorzaken: huidverslapping, overtollig vet of een combinatie van de twee. U bent bij Cosmetisch Centrum Alkmaar altijd welkom om uw opties te bespreken en uw onderkin te laten verwijderen.

Resultaten onderkin verwijderen

Op de onderstaande foto’s is het resultaat* te zien van 6 behandelingen van 20 minuten. We hebben de verslapte onderkin en de algehele conditie van de huid verbeterd door het gezicht te liften. Direct na de behandeling is de huid nog een beetje rood. Dit verdwijnt al na ongeveer 10 minuten. Bovendien is de behandeling volledig pijnloos.

Op de onderstaande foto’s is het resultaat van het weghalen van overtollig vet in de onderkin goed te zien.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Veelgestelde vragen onderkin weghalen

Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar krijgen we vaak dezelfde vragen over het laten weghalen  van uw onderkin. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet en beantwoord.

Wat zijn de voordelen van een onderkin weghalen zonder operatie?

Een groot voordeel van het weghalen van een onderkin zonder operatie is dat de hersteltijd relatief kort is. Een ander voordeel is dat er sprake is van een intensieve behandeling die in korte tijd is uit te voeren, bijvoorbeeld in twintig minuten.

Welke behandeling voor een onderkin weghalen is geschikt voor mij?

U komt altijd eerst op consult voordat een behandeling plaatsvindt, waarbij een specialist bekijkt of er een geschikte behandelmethode voor u is. Indien u in aanmerking komt voor een behandeling beoordeelt onze specialist welke methode voor een onderkin weghalen het beste resultaat oplevert. Het komt overigens voor dat een combinatie van technieken een optimaal resultaat oplevert.

Welke behandelmethoden zijn er?

Wij bieden u verschillende behandelmethoden zonder operatie voor het laten verwijderen van uw onderkin. Een specialist beoordeelt welke techniek in het beste resultaat voorziet, zoals een cryobehandeling, elektrostimulatie of cryolipolyse. In sommige situaties is het mogelijk om meerdere van deze niet-invasieve technieken te combineren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van meerdere factoren. Daarom vindt er een persoonlijk consult plaats, waarbij een specialist met u in gesprek gaat, uw onderkin onderzoekt en de voor u beste behandelmethode adviseert. Doorgaans zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Uiteraard krijgt u na het eerste consult een indicatie van het aantal behandelingen voor een onderkin weghalen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling voor het weghalen van een onderkin is niet pijnlijk. U voelt uiteraard wel dat de behandeling plaatsvindt, maar dit wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Ook zijn er geen bijzondere bijwerkingen, maar is de behandelde huid direct na de behandeling een beetje rood. Dit verdwijnt echter snel: vaak al na tien minuten.

Maak een afspraak bij Cosmetisch Centrum Alkmaar

Wilt u uw onderkin weghalen, maar geen operatie ondergaan of injecties krijgen? Cosmetisch Centrum Alkmaar is dé plek om uw onderkin pijnloos en natuurlijk te laten behandelen. We werken enkel met niet-invasieve technieken, waarmee u al na een aantal behandelingen resultaat ziet. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult. We voorzien u graag van persoonlijk advies en informeren u over onze natuurlijke behandelopties.

[forms id="2"]

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5