Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Oogleden liften concept

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan echt: uw oogleden liften zonder operatie! Voor een pijnloze maar net zo effectieve behandeling hebben we bij Cosmetisch Centrum Alkmaar een ooglidcorrectie zonder chirurgische ingreep ontwikkeld. Er komen zelfs geen injectables aan te pas. De spieren en de huid rond de oogleden worden verstevigd, wat zorgt voor een natuurlijke lift. Een frisse en jongere look is het resultaat.

  • Ooglidcorrectie zonder operatie
  • Effectieve en pijnloze behandeling
  • Gratis consult voor vrijblijvend advies
  • Innovatieve technologie
  • Betrouwbare experts met meer dan 10 jaar ervaring

Zorgen hangende oogleden bij u voor ongemak en onzekerheid? U kunt bij ons terecht voor een bovenooglidcorrectie en een onderooglidcorrectie. Neem bij vragen of voor advies contact met ons op door te bellen naar 072 5126056 of via ons contactformulier.

Resultaten oogleden liften

Onze innovatieve technieken zorgen voor verbluffende resultaten waar niet alleen u, maar iedereen in uw omgeving van versteld zal staan. Al na één behandeling is duidelijk verschil te zien! Gemiddeld zijn zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De voor-en-na-foto’s van onze tevreden klanten spreken voor zich:

Kosten oogleden liften

Wat een ooglidcorrectie precies zal kosten is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen. Op onze tarievenpagina vindt u een overzicht van de prijzen voor onze behandelingen. Welke behandeling het beste resultaat op zal leveren verschilt per persoon. Net als het aantal behandelingen. Wij komen graag tot een passend advies tijdens een gratis consult.

Behandeling Tarief
Oogleden liften Vanaf € 599,- (voor 6x)

Hangende oogleden

Als een veelvoorkomend probleem onder zowel mannen als vrouwen zorgen hangende oogleden ervoor dat u er vermoeider of ouder uitziet. Doordat de huid verslapt ontstaan wallen onder de ogen die niet simpelweg met een goede nachtrust verdwijnen. Een chirurgische ooglidcorrectie is natuurlijk een oplossing, maar kan erg ingrijpend zijn. Men is daarom vaak huiverig om een oplossing te zoeken voor hangende oogleden. Maar het is behoorlijk vervelend als uw zicht erdoor wordt belemmerd.

Angst voor een behandeling is niet meer nodig: bij Cosmetisch Centrum Alkmaar laat u uw oogleden liften zonder dat daar een chirurgische ingreep aan te pas komt. Onze innovatieve methode maakt een ooglidcorrectie laagdrempelig en toch uiterst effectief.

Gratis consult voor oogleden liften

Kunnen uw oogleden ook wel een oppepper gebruiken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan er graag even samen met u voor zitten. Onze specialist beoordeelt of u een geschikte patiënt bent voor het liften van de oogleden. Vervolgens bepalen we welke behandeling voor u effectief is en het beste resultaat zal geven. Hoeveel behandelingen nodig zijn verschilt per persoon. Ook dit bespreken we tijdens de intake. We nemen graag de tijd om het behandelplan met u door te nemen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Plan een gratis consultgesprek

Hoe werkt oogleden liften zonder operatie?

Ons uitgangspunt is een natuurlijke behandeling zonder chirurgische ingrepen of injecties. Om hangende oogleden te verhelpen maakt Cosmetisch Centrum Alkmaar gebruik van een unieke behandelmethode die verschillende procedures combineert. Door cryotherapie, elektrostimulatie en cromotherapie te combineren maakt Cosmetisch Centrum Alkmaar een behandelingsplan op maat, dat zorgt voor een optimaal resultaat.

Cryotherapie

Met behulp van vrieskou opent cryotherapie de huidcellen rond uw ogen voor een korte periode. Door middel van elektroporatie sluizen we vervolgens een lichaamseigen stof als hyaluronzuur naar binnen. Dit verstevigt de huid en maakt deze aanzienlijk strakker. Het liften gebeurt ook door cryotherapie: het verwijdert vet en verstevigt de huid en spieren. Het resultaat is een natuurlijke lift.

Elektrostimulatie en cromotherapie

Elektrostimulatie vindt zijn oorsprong in de fysiotherapie en werkt door doelgericht spieren te activeren en te ontwikkelen zonder inspanning van het lichaam. Dit bevordert de versteviging van de huid nog meer. Tot slot wordt cromotherapie toegepast om door middel van lichtgolven de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Deze lichaamseigen stoffen verjongen en verstevigen de huid.

Géén risico’s en littekens

Onze natuurlijke methoden zijn zonder risico’s en laten geen littekens achter. Naalden en operaties zijn verleden tijd: direct na de behandeling kunt u gewoon weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het liften van de oogleden of wilt u een afspraak inplannen voor een vrijblijvend consult? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2022 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5