Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Ooglidcorrectie Alkmaar

Hangende oogleden veroorzaken vaak een vermoeide uitstraling en laten u er ouder uitzien dan u bent. Daarnaast brengen hangende oogleden praktisch ongemak met zich mee, zoals verslechterd zicht. Heeft u last van hangende oogleden, maar ziet u een chirurgische ooglidcorrectie niet zitten? Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar hebben wij een ooglidcorrectie ontwikkeld zónder chirurgie of injectables. Wij verstevigen de spieren en de huid rondom uw oogleden, waardoor er een natuurlijke lift ontstaat. Bij ons kunt u terecht voor een onderooglidcorrectie en een bovenooglidcorrectie.

  • Geen operatie: geen littekens
  • Volledig pijnloze behandeling
  • Vrijblijvend advies tijdens gratis consult
  • Wij hebben 10 jaar ervaring

Heeft u vragen over een ooglidcorrectie of wilt u langskomen voor een gratis consult? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0725 126 056.

Voor-en-na-foto’s

Prijzen ooglidcorrectie

De tarieven voor een ooglidcorrectie hangen sterk af van uw wensen en situatie. Op de pagina met tarieven kunt u de prijzen voor onze behandelingen bekijken. Het verschilt uiteraard per persoon welke behandeling het beste resultaat oplevert en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Tijdens een gratis consult kunnen wij u vertellen hoeveel uw behandeling gaat kosten.

Is een ooglidcorrectie iets voor mij?

Vragen mensen u vaak of u wel goed heeft geslapen terwijl u zich juist heel energiek voelt? Schatten onbekenden u ouder dan u bent, en denken uw collega’s dat u regelmatig tot laat in de kroeg zit? Hangende oogleden veroorzaken een vermoeide en oudere uitstraling. Dit leidt vaak tot veel ongemak en onzekerheid. Heeft u last van hangende oogleden en wilt u hier iets aan laten doen, maar ziet u een chirurgische ingreep of een botoxbehandeling niet zitten? Dan is een ooglidcorrectie bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar de juiste oplossing voor u. Kom langs voor een gratis consult en laat u adviseren.

Gratis consult

Tijdens het gratis consult wordt er gekeken of u een geschikte patiënt bent voor een ooglidcorrectie. Vervolgens gaan we bekijken welke behandeling u precies nodig heeft en in hoeveel behandelingen we het gewenste resultaat kunnen bereiken. Tot slot bespreken we hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten

Na een intake bij het CCA ben ik in januari begonnen met de behandelingen voor mijn gezicht. Na drie keer zag je al resultaat. Ikzelf was ook zeer verbaasd over het resultaat. Zelf zou ik iedereen die er op natuurlijke wijze beter uit wil zien, een ooglidcorrectie bij CCA aanraden: zonder inspuitingen of chirurgische ingreep. - Ria

De behandeling

Het CCA heeft een alternatieve, natuurlijke methode ontwikkeld om hangende oogleden te behandelen. Wij behandelen niet alleen de oogleden zelf, maar het hele gebied rondom de ogen. Hierdoor krijgt uw gehele gezicht een jongere en open uitstraling. Wij maken gebruik van drie verschillende methodes:

Wij bieden een volledige behandeling die bovenstaande behandelmethoden optimaal combineert. Zo gebruiken we cryotherapie om door middel van vrieskou de huidcellen rondom uw ogen kortstondig te openen. Vervolgens kunnen we met behulp van elektroporatie lichaamseigen stoffen naar binnen sluizen. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld hyaluronzuur, een stofje dat de huid verstevigt.

Cryotherapie gebruiken we ook voor het verwijderen van vet en het verstevigen van huid en spieren. Doordat we de spieren rondom de oogleden verstevigen, ontstaat er een natuurlijke lift. Door middel van elektrostimulatie worden de spieren vervolgens van buitenaf geactiveerd. Deze techniek komt van oorsprong uit de fysiotherapie. De spieren kunnen zich op die manier ontwikkelen zonder inspanning te hoeven verrichten.

Cromotherapie is een behandeling met verschillende lichtgolflengten. De lichtgolven stimuleren onder andere de aanmaak van collageen en elastine, twee lichaamseigen eiwitten die de huid verjongen en verstevigen.

Resultaat ooglidcorrectie

Bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar werken wij met de meest innovatieve technieken, waardoor de gewenste resultaten snel gerealiseerd kunnen worden. Na één behandeling ziet u al resultaat. Het beste resultaat krijgt u echter na meerdere behandelingen: gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Na een behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden. Een ander groot voordeel is dat een ooglidcorrectie bij het Cosmetisch Centrum Alkmaar geen littekens achterlaat en geen risico’s met zich meebrengt.

Afspraak maken

Heeft u vragen over de ooglidcorrectie of wilt u langskomen in Alkmaar voor een gratis consult? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0725 126 056.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5