Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Recensies

Ria

‘’Naar aanleiding van een advertentie van Cosmetisch Centrum Alkmaar, was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Na een intake ben ik in januari begonnen met de behandelingen voor mijn gezicht, na drie keer zag je al resultaat. Ikzelf was ook zeer verbaasd van het resultaat. Noor doet ook al het nodige om een goed resultaat te bereiken, staat ook voor 200% achter haar werk. Ze belooft je geen wonderen, en zegt ook eerlijk wat ze kan bereiken met de behandelingen. Ik ga natuurlijk nog even door met de behandelingen, net nog even de puntjes op de i zetten. En natuurlijk bij blijven houden minstens één keer in de zes weken, voor blijvend resultaat. Zelf zou ik iedereen wille aandraden die op natuurlijk wijze er beter wil uitzien, zonder inspuitingen of chirurgische ingreep.’’

Tim van der Steen

Ben onlangs bij Noortje Visser geweest voor een cryolipolysebehandeling m.b.t. overmatig vet aan mijn zij (lovehandles) en later ook mijn buik. Ik ben zeer tevreden. Zeker aan de zijkant. Eerst zag je hier een duidelijke plooi. Dit is nu vrijwel strak getrokken en sindsdien ook zo gebleven. Ook van mijn buik zijn inmiddels centimers af. Hier ben ik nog steeds voor in behandeling.

Al met al zeker aan te raden!

Kristie van den Broek

Met mijn 48 jaar begonnen mijn ogenleden dicht te zakken en mijn wangen te hangen. Hierdoor begon ik er moe en vooral triest uit te zien terwijl ik dat helemaal niet ben. Noor heeft mij goed advies gegeven dat resulteerde in een reeks liftende gezichtsbehandelingen. Mijn ogen staan weer open en mijn hele gezicht is gelift. Behalve dat ik er echt veel beter uit zie voel ik mij ook weer mijzelf als ik in de spiegel kijk. Zonder prikjes of enge ingrepen. Een absolute aanrader!

Danielle Dekker

Ik had geen ervaring met de cryo-anti aging behandeling maar las er wat over op de site van Cosmetisch centrum Alkmaar. Na me er wat in verdiept te hebben dacht ik, ik ga het proberen. Baat het niet schaadt het niet. Na een vakkundig intake gesprek wist ik precies wat ze ging doen en wat de werking was. Ik was werkelijk verbaasd wat dat apparaat met mijn rimpels deed. Ik had 6 behandelingen van 10 minuten, kost ook weinig tijd dus. En geen beschadigde of opgezwollen huid na de behandeling. Ik was voor de rimpels op mijn bovenlip maar het apparaat kan nog veel meer met je huid doen maar daar zou je je over moeten laten informeren. Ik vind in ieder geval de behandeling een aanrader!

Carla van Thiel-Rijper

Bijna drie jaar geleden heb ik bij Noortje een gezichtsverjongingsbehandeling ondergaan. Om dat effect van 'Terug naar je eigen schoonheid' vast te houden (d.w.z. er niet ouder uit te gaan zien), probeer ik elke zes weken op 'herhaling' te gaan en kijk dan telkens weer uit naar een professionele behandeling door Noortje. Durf mijzelf dan ook wel een tevreden en trouwe klant te noemen.

Margo Buter

Ik ben een vrouw van in de 60, werkzaam in de sierraden branche,wil er net als iedere vrouw goed uit blijven zien. Maar wil je geen hydralion of botox inspuiten wat dan,het scala aan behandelingen is groot, en wat kies je.? Tot dat ik advertentie van Cosmetisch Centrum Alkmaar las en mijn interesse gewekt werd. Afspraak gemaakt voor een intake bij Noortje, alles word goed besproken wat de mogelijk heden zijn. Ik moet jullie zeggen ik ben fan,wat een resultaat.Dus wil je wat aan je uiterlijk doen ,twijfel niet ,maak een afspraak en je zal versteld staan.

Linda Rijper

Afgelopen augustus kwam ik bij Noortje in contact. Zij heeft mij toen duidelijk uitgelegd wat mij te wachten stond en ook wat ik zelf aan de conditie van mijn huid kon doen. Inmiddels heb ik 6 behandelingen gehad en ben ik zeer tevreden met het resultaat. En ik kan iedereen die op zoek is naar huidverbetering dit zeker aanraden. Bedankt Noortje!

Marlies

 Na iets gelezen te hebben over cryolipolyse, ben ik gaan zoeken wie dat doet in Alkmaar en zo kwam ik bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Eerst heb ik een intake gehad over mijn wensen en de mogelijkheden. Cryolipolyse sloot hier goed bij aan en het advies was 6 behandelingen. Enigszins sceptisch onderging ik de 1e behandeling. Het resultaat was veel beter dan verwacht. Ik kan ook niet anders zeggen dat ik het ten zeerste aanbeveel aan diegene die ook cryolipolyse overwegen. Ik ben benieuwd wat het resultaat is na 6 behandelingen!!

Marjan

‘’Hallo, ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Marjan 49 jaar en heb twee kinderen en woon in Alkmaar. In ongeveer een half jaar ben ik 20 kg afgevallen, met als gevolg overtollig huid, vooral op de hoogte van mijn buik. Hiervoor zocht ik een oplossing. Een van die oplossingen was een operatie, maar helaas, dit kwam niet voor vergoeding in aanmerking. Dit omdat mijn buik nog niet op mijn knieën hing. Toen zag ik in de zondagskrant de advertentie van Cosmetisch Centrum Alkmaar met de tevreden klant Angelique. Ik dacht niet geschoten is altijd mis, dus afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Deze verliep zeer goed en was zeer informatief. Er werd afgesproken voor 10 behandelingen. Na vijf behandelingen zag ik een goed resultaat en na tien is mijn buik bijna weer helemaal glad getrokken. Ik heb geen last meer van overtollig huid en kan zonder dat mijn huid pijnlijk dubbel gaat, mijn strakste broeken weer aan. En dit allemaal zonder operatie. Ik ben ook zeer tevreden.’’

Angelique

''Na de geboorte van mijn tweeling werd ik er niet mooïer op. Mijn buik was een soort schort geworden zo noemt men dat. Mijn eerste reactie was het mes erin, maar toen kwam de advertentie van Cosmetisch Centrum Alkmaar. Ik werd er helemaal blij van. Er stond je buik, billen, borsten en gezicht liften zonder plastische chirurgie geen gesnij dus. Diezelfde week had ik al een afspraak. Ik kwam binnen en het voelde gelijk goed. Mijn klacht werd gelijk serieus genomen en we gingen een plan maken over hoe de behandeling er uit zou gaan zien. Noortje voorspelde ongeveer het aantal behandelingen in combinatie met een personal trainer. Bij Noor voelde ik me gelijk thuis, ze stelde me meteen op me gemak. Na de eerste behandeling zag je gelijk al resultaat. Ik ben nog steeds blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben twee maten kleiner van kleding. Alles is strakker en ik ben weer een heel blij persoon geworden. Ik hoop op deze manier dat ik meer vrouwen en mannen natuurlijk, over de streep kan trekken. Het resultaat is echt geweldig!''

Jan Higgins

Mannen zijn tegenwoordig wel meer bezig met hun uiterlijk dan voorheen. Als je als man iets aan je uiterlijk laat doen wordt je direct al in een hokje geplaatst. Vrouwen eigenlijk ook maar dat kan nog. Ik ben wel met mijn uiterlijk bezig. Regelmatig een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste maar geen botox of operatieve correctie. Ik denk eigenlijk nooit dat iets moet veranderen aan mijn uiterlijk.

Hartje zomer loop je door de Hekelstraat en direct valt je het Cosmetisch Centrum Alkmaar op. Een moderne, hippe tent met duidelijk aangegeven welke mogelijkheden er zijn om “ieder” deel van je lichaam te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Je ogen, wangen, kin e.d. te liften zonder dat er een mes aan te pas komt.
Sceptisch over de mogelijkheden.

Ja, ook ik heb zichtbare kenmerken die verraden dat ik ouder ben. De groeven in mijn gezicht, die van onder mijn ogen naar mijn kin lopen, het onderkinnetje, de “hangende” wenkbrauw konden zonder ingreep worden “opgelost”?, verwijderd. Noor heeft me doen verbazen van de mogelijkheden die haar Centrum heeft en voor veel mensen een uitkomst biedt. Met veel kennis en passie vertelt ze, en laat zien, welke behandeling bij mij het beste past en hoe ze dat gaat bewerkstelligen. Werkt t ook bij een man? Futuristisch? Ik ga de uitdaging aan! Laten we beginnen met eerst mijn onderkinnetje. Zie ik ook steeds weer op foto’s terug. Irriteert mij mateloos. Zeer verbaasd was ik na twee behandelingen. Dan wil ik mijn groeven laten doen verdwijnen voor zover mogelijk. Ook dat bleek een succes te zijn. Wat een groot verschil. Nagenoeg verdwenen. Het werkt!

Nu kom ik er af en toe even binnen wandelen en ga ik voor een behandeling. Door de juiste techniek toe te passen kan er duidelijk huidverjonging plaatsvinden. Mensen in mijn omgeving vonden dat ik er beter uitzag. Ik was eerst natuurlijk te ijdel om het te vertellen. Nu weten zij het ook.
Ik word er alleen maar erg blij van!

Elly Langeveld

In het voorjaar 2015 had ik al geinformeerd bij een ander cosmetisch centrum naar de mogelijkheden om m'n gezicht te liften. Ik kreeg advies om fillers en botox (wat ik eigenlijk wel een beetje eng vond) behandelingen te starten.

Wat was ik blij toen ik vlak daarna met Noortje in contact kwam. Zij legde mij uit dat dat helemaal niet nodig was, en dat zij zonder deze fillers en botox een veel beter resultaat zou kunnen halen.En inderdaad met een 6 tal behandelingen zag ik er minstens 10 jaar jonger uit. Ik krijg van iedereen complimenten hoe goed ik er nu uitzie, dankzij Noortje.

Mocht je dus botox en fillers overwegen? Denk dan nog eens na, en ga voor een intake gesprek naar Noortje. Ik weet zeker dat jij er net zo blij van wordt als ik.

Agnes Bakker

Een facelift zonder operatie, bestaat dat echt? Ja dus! Bij het cosmetisch centrum Alkmaar ontmoet je Noortje Visser en zij weet waar ze mee bezig is. Enigszins sceptisch naar binnen en overtuigd weer naar buiten! Noor heeft alle apparatuur in huis om te verstevigen, te verbeteren, te verfrissen... Wallen worden gereduceerd tot lijntjes, je hele gezicht gaat weer jaren terug in de tijd. Wat een feest! En niet alleen je gezicht pakt ze aan, maar ook je silhouet. Buik wat uitgezakt? Na 6 behandelingen trekt ze hem weer strak. Ik begrijp niet dat deze behandelingen nog onbekend zijn bij het grote publiek. Je wordt er simpelweg blij van! Een aanrader voor man en vrouw! Dank Noortje!

Jan vd B.

Jan is recentelijk door ons behandeld voor groeven/lijnen in zijn gezicht. Onze behandeling “elektro-stimulatie VIP” voor het versterken van de spieren en tevens voor het insluizen van hyaluronzuur, heeft Jan als een prima behandeling ervaren. Zoals hij zelf zegt: “door de uiterst geïnteresseerde en absolute vakvrouw Noortje”.

Elektro-stimulatie maakt de huid weer steviger met een lift als gevolg. Hierdoor verdwijnen de diepe lijnen en het gelaat verjongt zich weer in zijn geheel.

Jan laten ons verder weten dat hij zeer tevreden is over het resultaat en dat hij de behandelingen als “heerlijke momenten van even relaxen” heeft ervaren.

Het CCA bedankt Jan voor zijn positieve reactie!

Sylvia Duits

Nadat ik een erg prettig en vertrouwd intake gesprek heb gehad, besloot ik mij met “Cromo licht” en het "SF systeem" te laten behandelen. De kuur heb ik laten afronden door het laten insluizen van hyalonzuur d.m.v. "elektro-poratie". Het resultaat is dat mijn huid hierdoor weer de volledige stevigheid en volume heeft teruggekregen. De fijne lijntjes en lijnen zijn verdwenen. Mijn huid is weer terug in jaren. Ik heb het Cosmetisch Centrum Alkmaar als zeer professioneel en zeer prettig ervaren. Ze weten waar ze het over hebben. Mijn advies aan Cosmetisch Centrum Alkmaar is om vooral zo door te gaan. Ik kwam er per behandeling frisser en jonger naar buiten.

Carry te Alkmaar

Ik ben in aanraking gekomen met CCA door een "actie". De aanbieding betrof een rimpelbehandeling. Maar na overleg met Noortje heb ik de aanbieding op gepaste wijze om laten zetten naar een totalefacelift.
Ik was enorm verrast door het resultaat! Na de eerste keer zag ik echt al verbetering in mijn gezicht, ongelofelijk! Ik kon het niet laten om constant in de spiegel te kijken.
De behandeling heeft mijn hele gezicht letterlijk opgehaald. Wat Noortje zegt, dat je feitelijk terug gaat in de tijd (dus leeftijd), is ook echt zo. En het fijne eraan is dat je niet onder het mes hoeft en je ook geen troep in je lichaam gespoten krijgt.
Ik vond het super! Mijn ervaring met het Cosmetisch Centrum Alkmaar is te gek! Ik heb goede en eerlijke informatie gehad, je wordt niet voor de gek gehouden. Direct resultaat. Geen lange wachttijden, in 2 weken tijd was de gehele behandeling voltooid. Kortom, prima ervaring!

Ans Quint

Ergens vorig jaar kwam ik op internet tegen dat er ook facelifts zijn zonder operatie ...dat kan niet ! Ging door mijn hoofd. Toch bleef het mij intrigeren .... Zou dat echt kunnen? ...heb de site van cosmetisch centrum Alkmaar opgezocht en ja .. Het kan wel!

Mijn intake gesprek bij Noortje heb ik ervaren als een warm bad. Noortje verteld je precies wat wel en niet kan en overtuigd je dat zij er alles aan doet om tot een mooi resultaat te komen, wat daarvoor nodig is en het aantal behandelingen. Het is de keuze aan mij om erop in te gaan. Ik heb niet lang nagedacht, zo vertrouwd en eerlijk dat ik de stap gemaakt heb. Ben superblij met het resultaat en mis eigenlijk wel de intense contacten bij de behandelingen, die in een rap tempo op elkaar volgen. Heb alweer een nieuwe afspraak zeer binnenkort voor de behandeling naar 6 weken.

Tina

Als schoonheidsspecialiste heb ik tijdens beauty beurzen vaak apparatuur gezien en presentaties bijgewoond waarbij ik al snel mijn bedenkingen had. Noortje haar apparatuur doet echt wel waarvoor ze gemaakt zijn maar het is vooral Noor haar know-how die al zichtbaar resultaat heeft geboekt bij mij. De spieren in je huid worden aangezet en worden als het ware weer geactiveerd waarbij je een versteviging krijgt van je huid. Wat ik ontzettend lekker vind is dat Noortje begint met het insluizen van de lichaamseigen stof, Hyaluronzuur. Het insluizen geeft je huid een volle boost zonder de huid te beschadigen of dat er sprake is van het inspuiten van de hyaluronzuur in de huid. Heel fijn!! Lees meer over Tina haar ervaringen.

Marcel

Ik ben net 50 geworden en ik heb een dynamisch en druk leven. Aan de ene kant geef ik leiding aan een wereldwijd team van engineers, wetenschappers en consultants bij een grote industriële multinational, aan de ander kant sport ik erg veel als tegenhanger voor het voornamelijke (denk) werk. Daarnaast zijn er vrienden, familie, genieten van het leven en het daarbij behorende drukke sociale leven. Al met al genoeg factoren die de tekenen des tijds zichtbaar hebben doen worden, niet zozeer op het lichaam (veel sport) maar voornamelijk in mijn gezicht. En daarom ben ik research gaan doen naar wat ik zou kunnen doen om dat gezicht er wat minder getekend door de tijd te kunnen laten uitzien. Ik ben chemisch ingenieur van oorsprong en daarom spreekt de wereld van fillers, botox en chemische peelings mij niet echt aan. Naar mijn idee is dit tegennatuurlijk. Ik was op zoek naar een meer natuurlijke en blijvende oplossing die meer bij mijn levensstijl en overtuiging past en die heb ik gevonden bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Ik heb contact gezocht met Noortje en na een bijzonder prettig intake gesprek, waarin Noortje overduidelijk een hoge mate van expertise ten toon spreidde over de theorieën, toepasbaarheid en effectiviteit van de behandelmethoden, toegespitst op mijn situatie, heb ik Noortjes advies opgevolgd en 6 behandelingen gehad speciaal gericht op het verjongen van de huid. Het resultaat is verbluffend en voor mij toch wat onverwacht. De klok is daadwerkelijk 10 jaar terug gedraaid (als het al niet meer is). Ik had wel verbetering verwacht, maar niet zoveel ondanks het feit dat Noortje het uiteindelijke resultaat van te voren al voorspelde. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en met Noortje in contact ben gekomen. Ik zie er veel beter uit, daardoor ook representatiever en eerlijk gezegd, ik voel me ook veel energieker. Mijn dank is groot en ik zal zonder enige twijfel Cosmetisch Centrum Alkmaar aanbevelen aan ieder die op een natuurlijke manier de klok een flink aantal jaren wil terug draaien.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5