Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Jan Higgins

Mannen zijn tegenwoordig wel meer bezig met hun uiterlijk dan voorheen. Als je als man iets aan je uiterlijk laat doen wordt je direct al in een hokje geplaatst. Vrouwen eigenlijk ook maar dat kan nog. Ik ben wel met mijn uiterlijk bezig. Regelmatig een gezichtsbehandeling bij de schoonheidsspecialiste maar geen botox of operatieve correctie. Ik denk eigenlijk nooit dat iets moet veranderen aan mijn uiterlijk.

Hartje zomer loop je door de Hekelstraat en direct valt je het Cosmetisch Centrum Alkmaar op. Een moderne, hippe tent met duidelijk aangegeven welke mogelijkheden er zijn om “ieder” deel van je lichaam te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Je ogen, wangen, kin e.d. te liften zonder dat er een mes aan te pas komt.
Sceptisch over de mogelijkheden.

Ja, ook ik heb zichtbare kenmerken die verraden dat ik ouder ben. De groeven in mijn gezicht, die van onder mijn ogen naar mijn kin lopen, het onderkinnetje, de “hangende” wenkbrauw konden zonder ingreep worden “opgelost”?, verwijderd. Noor heeft me doen verbazen van de mogelijkheden die haar Centrum heeft en voor veel mensen een uitkomst biedt. Met veel kennis en passie vertelt ze, en laat zien, welke behandeling bij mij het beste past en hoe ze dat gaat bewerkstelligen. Werkt t ook bij een man? Futuristisch? Ik ga de uitdaging aan! Laten we beginnen met eerst mijn onderkinnetje. Zie ik ook steeds weer op foto’s terug. Irriteert mij mateloos. Zeer verbaasd was ik na twee behandelingen. Dan wil ik mijn groeven laten doen verdwijnen voor zover mogelijk. Ook dat bleek een succes te zijn. Wat een groot verschil. Nagenoeg verdwenen. Het werkt!

Nu kom ik er af en toe even binnen wandelen en ga ik voor een behandeling. Door de juiste techniek toe te passen kan er duidelijk huidverjonging plaatsvinden. Mensen in mijn omgeving vonden dat ik er beter uitzag. Ik was eerst natuurlijk te ijdel om het te vertellen. Nu weten zij het ook.
Ik word er alleen maar erg blij van!

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5