Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Rimpels verwijderen

Het krijgen van rimpels is vaak een van de eerste tekenen van het verouderingsproces. Rimpels laten u er doorgaans ouder uitzien dan u zich voelt. Cosmetisch Centrum Alkmaar begrijpt uw frustraties en neemt ze graag weg door middel van een natuurlijke behandeling – zonder gebruik te maken van injectables. We hanteren verschillende behandelmethodes voor het verwijderen van rimpels in Alkmaar.

  • Zie er jonger uit op een natuurlijke manier
  • Geen injecties
  • Boek een gratis consult
  • Innovatieve behandelmethodes

Wilt u meer informatie krijgen over het verwijderen van rimpels of langskomen voor een gratis consult? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Voor-en-na-foto’s

Prijzen rimpels verwijderen

De tarieven voor de behandelingen zijn te vinden op de tarievenpagina van Cosmetisch Centrum Alkmaar. De kosten voor het laten verwijderen van rimpels verschillen per persoon. De tarieven hangen namelijk af van de huidige situatie, uw wensen en de hoeveelheid behandelingen die er nodig zijn voor een effectief resultaat. Tijdens een gratis consult gaan we hier graag met u over in gesprek en bepalen we de kosten van de behandeling.

Wil ik mijn rimpels laten verwijderen?

Schatten mensen u vaak ouder dan u bent, door rimpels, zoals kraaienpootjes of liplijntjes? Heeft u een boze blik door een permanente fronsrimpel of juist een trieste blik door een plooi bij de mondhoeken? Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar behandelen we alle rimpelzones op een geheel natuurlijke wijze. U komt pijnloos van uw rimpels af en krijgt na de behandeling een frisse en natuurlijke uitstraling. We nodigen u graag uit voor een gratis consult bij Cosmetisch Centrum Alkmaar.

Behandelmethodes rimpels verwijderen

Huideigen stoffen, zoals elastine en collageen nemen af, waarna er rimpels ontstaan. Soms ontwikkelen deze zich al op jonge leeftijd. Het ontstaan van rimpels is namelijk niet alleen genetisch bepaald, externe factoren versnellen dit proces. Cosmetisch Centrum Alkmaar helpt u graag op natuurlijke wijze van uw rimpels af. We gebruiken daar verschillende behandelmethodes voor. Tijdens een gratis consult bepalen we welke methode of combinatie van methodes bij uw budget en wensen past. Neem hiervoor contact met ons op. We hanteren de volgende behandelmethodes:

Cryo anti-aging behandeling

Cosmetisch Centrum Alkmaar combineert bij de cryo anti-aging behandelmethode cyrotherapie en elektroporatie. Bij deze behandeling maken we gebruik van het C.A.A device. Door lichte vrieskou openen de huidcellen zich kortstondig. Zo nemen ze het hyaluronzuur, een huideigen product, op. Dit zet het verjongingsproces in werking. Rimpels verdwijnen en de huid wordt gelift op natuurlijke wijze. De cryo anti-aging behandeling werkt per zone doelgericht om rimpels te verwijderen.

No-needle mesotherapie

Bij de no-needle mesotherapie gebruikt Cosmetisch Centrum Alkmaar elektroporatie. Kortstondige impulsen zorgen er bij deze behandelmethode voor dat de huid hyaluronzuur opneemt, zodat rimpels verdwijnen.

Elektrostimulatie behandeling

Elektrostimulatie verwijdert uw rimpels via elektrische prikkels. Deze stimuleren zenuw- en spiervezels door de huid heen. Cosmetisch Centrum Alkmaar onderscheidt drie soorten elektrostimulatie: Microgei, Isogei en Transion.

Sunflower behandeling

Sunflower is een vorm van cromotherapie en is een effectieve methode die Cosmetisch Centrum Alkmaar gebruikt om rimpels te verwijderen. Zo krijgt u weer een egale, stevige en stralende huid. Deze veilige, effectieve en pijnvrije methode is gebaseerd op fotomodulatie. Het ledlicht dringt diep door in de huid en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine door een verhoogde celactiviteit. De huidstructuur verbetert en rimpels verdwijnen.

Resultaat rimpels verwijderen

Het resultaat van het laten verwijderen van uw rimpels bij Cosmetisch Centrum Alkmaar is na één behandeling al zichtbaar. Na gemiddeld zes behandelingen ziet u een optimaal resultaat. De resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillen.

Veelgestelde vragen rimpels verwijderen

Het is logisch als u vragen heeft over de behandeling voor het laten verwijderen van uw rimpels. Daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u beantwoord en op een rijtje gezet. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Een behandeling voor het verwijderen van rimpels richt zich onder meer op huidvernieuwing en huidverjonging met de toepassing van innovatieve technieken. U krijgt door de behandeling een verbeterde huid met een frisse en jongere uitstraling. Tijdens een consult is het mogelijk een resultaat te schetsen op basis van de indicatie en conditie van uw huid.

Waarom zit er een wachttijd tussen de behandelingen?

Na een behandeling voor rimpels verwijderen, is er sprake van een wachttijd voordat de volgende behandeling van start gaat. Dit in verband met de hersteltijd van de huid. U krijgt van ons uiteraard persoonlijk advies betreffende de nazorg waar u thuis rekening mee dient te houden. Na de eerste behandeling plannen wij direct een afspraak voor de volgende behandeling in.

Welke behandeling is voor mij het meest geschikt?

Wij maken gebruik van verschillende soorten behandelingen. Het is afhankelijk van uw persoonlijke situatie welke techniek het meest geschikt is. Dit heeft te maken met de diepte van de rimpels of aanwezigheid van fijne lijntjes die u wilt laten verwijderen. Ook uw huidtype en huidconditie zijn factoren die invloed hebben op het toepassen van de beste behandelmethode die in een optimaal resultaat voorziet.

Hoe werkt een eerste consult voor het verwijderen van rimpels?

Tijdens het eerste gratis consult beoordeelt een specialist uw persoonlijke situatie en krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen over het verwijderen van rimpels. Er volgt op basis van het consult een behandelplan, en als u akkoord gaat, is het mogelijk om direct een afspraak voor behandeling in te plannen.

Doet een behandeling rimpels verwijderen pijn?

Een behandeling voor rimpels verwijderen is geen pijnlijke behandeling, maar u voelt uiteraard wel aan uw huid dat er wat gebeurt. Dit wordt echter niet als pijnlijk ervaren. Zo zijn er ook geen pijnlijke bijwerkingen na een behandeling voor rimpels verwijderen.

Een gratis consult bij Cosmetisch Centrum Alkmaar

Wilt u een frisse, jongere uitstraling krijgen zonder die vervelende rimpels? Maak dan gebruik van de innovatieve behandelingen bij Cosmetisch Centrum Alkmaar, een natuurlijk alternatief voor plastische chirurgie. Alle behandelaars zijn ervaren en gecertificeerd voor de apparatuur die ze gebruiken voor het verwijderen van rimpels.

Neem bij vragen contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis consult in Alkmaar door te bellen naar 072 5126056.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5