Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Slappe huid buik verstevigen

Zorg ervoor dat u weer blij kunt zijn met uw lichaam door uw buikvet te laten verwijderen of huidverslapping te laten verstevigen met een behandeling bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Al onze behandelingen voeren we uit zonder operatie, zodat u er geen littekens aan overhoudt en u vrijwel direct weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

 • Behandelingen zonder operatie of injecties
 • Geniet van een jongere uitstraling
 • Zeer positieve beoordelingen
 • Pijnloze behandelingen

Snel naar:

Buikvet verwijderen zonder operatie

Hanteert u al een gezonde levensstijl, maar lukt het maar niet om snel resultaat te zien? Laat uw buik verstevigen door lichaamsvet weg te laten halen, zonder hier een hele operatie voor te hoeven ondergaan. Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar bieden we u hiervoor de cryolipolyse behandeling aan.

Buik verstevigen met cryolipolyse

Cryolipolyse noemen we ook wel vet bevriezen. Het is een methode waarmee we lokaal lichaamsvet verwijderen door het te bevriezen. Dit is op allerlei lichaamszones mogelijk, ook bij de buik. Met een gecontroleerde koeling bevriezen we het vet. Wanneer de vetcellen zijn bevroren, voert uw lichaam ze op een natuurlijke wijze af.

Voordelen van cryolipolyse

 • Snel een prachtig resultaat
 • Korte hersteltijd: u ondergaat geen operatie
 • Pijnloze behandeling
 • Kom snel af van lastig weg te halen buikvet

Meer over de cryolipolyse behandeling

Slappe huid van de buik verstevigen

Heeft u last van een slappe huid op uw buik en wilt u deze graag verstevigen? Met elektrostimulatie verstevigen we de huidverslapping van onder andere de buik.

Buik verstevigen met elektrostimulatie

Elektrostimulatie is een methode om de spieren te activeren, waardoor ze zich ontwikkelen, zonder dat u zich hiervoor hoeft in te spannen. We bieden drie typen aan:

 • Transion
 • Microgei
 • Isogei

De laatste, Isogei, is de methode die we voornamelijk inzetten om de huidverslapping tegen te gaan.

Voor-en-na-foto’s

We hebben al vele mensen mogen helpen door hun buikvet te verwijderen zonder operatie of door de huidverslapping van de buik tegen te gaan.

Oorzaken huidverslapping bij de buik

Er zijn diverse oorzaken waardoor een slappe buik ontstaat. Zaken die een rol kunnen spelen, zijn:

 • Zwangerschap
 • (snel) gewichtsverlies
 • (huid)veroudering

De huid verslapt door de afname van het volume van de huid en mogelijk ook de verslapping van de spieren. In deze gevallen blijft er overtollige huid over die lastig weg te krijgen is.

Hoeveel kost een behandeling om de buik te verstevigen?

De tarieven voor een behandeling om de buik te verstevigen zonder operatie hangen af van de behandeling die u ondergaat en wat uw gewenste resultaat is. In de tabel en op onze tarievenpagina vindt u een indicatie van de prijzen.

Behandeling Tarief
Cryolipolyse buik Vanaf € 599,- per zone (voor 6 behandelingen)
Huidverslapping Vanaf € 899,- per zone (voor 10 behandelingen)

Wilt u weten wat uw behandeling ongeveer zal kosten? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we een persoonlijke kostenindicatie voor u kunnen opstellen.

Veelgestelde vragen over buik verstevigen

Heeft u nog vragen over onze behandeling rondom het verstevigen van de huid van de buik? Lees dan allereerst onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat te doen bij een slappe huid buik?

In eerste instantie adviseren we altijd om een gezonde levensstijl aan te houden. Hiermee merkt u niet alleen dat uw lichaam meer zal aansluiten op uw wensen, maar ook dat u beter in uw vel zit. Wanneer u dit al doet, maar u nog niet tevreden bent met het resultaat, kunt u contact opnemen met Cosmetisch Centrum Alkmaar. Wij verstevigen uw buik zonder operatie of injecties.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn huid mooi blijft na de behandeling?

We adviseren om een gezonde levensstijl aan te houden om uw huid mooi te houden na de behandeling. Bij een cryolipolyse behandeling zijn de vetcellen verdwenen, waardoor u op deze plek niet meer kunt aankomen. Uiteraard is het nog wel mogelijk om op een andere locatie aan te komen.

Doen de behandelingen pijn?

Onze behandelingen zijn vrijwel pijnloos.

Laat uw buik verstevigen en voel u weer goed

Wilt u graag uw buik laten verstevigen zonder operatie, bijvoorbeeld door uw buikvet te laten bevriezen of door middel van elektrostimulatie? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend en gratis consult bespreken we uw wensen en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5