Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over cryolypolise

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is het bevriezen van vetcellen. Op een gecontroleerde manier worden de vetcellen door het lichaam afgevoerd. Cryolipolyse is uitermate geschikt voor het wegwerken van lokaal vet. bijvoorbeeld op uw buik, benen, billen, onderkin, armen, lovehandles e.d.

Kom ik in aanmerking voor cryolipolyse?

In principe komt iedereen in aanmerking. Het is een alternatief voor liposuctie, zonder operationele ingrepen. Vraag voor de zekerheid een gratis intake gesprek aan voor een advies op maat over de mogelijkheden die cryolipolyse u kan bieden.

Wat kost een Cryolipolyse behandeling?

De prijs van een cryolipolyse behandeling is afhankelijk van uw behandelgebied, het aantal sessies dat nodig is en uw uiteindelijke doel. Houd rekening met een losse behandel prijs van € 150,- per behandeling. Het is verstandig om met de specialist een behandelplan op te zetten. Dit behandelplan is afgestemd op de zone en uw doelstellingen. Een kuur bestaat meestal uit 3 tot 6 behandelingen per zone. In een kuur is het voordeliger. U betaalt dan respectievelijk € 300 tot € 600 voor de totale kuur.

Hoe lang duurt een sessie en hoeveel heb ik er nodig?

De lengte van de sessies is afhankelijk van het aantal gebieden dat u wilt laten behandelen. Een behandeling mag niet langer duren dan 20 minuten. Dit door de snelheid van het elimineren van vetcellen met onze apparatuur. Ook hierbij geldt dat de cryolipolyse specialist voor u een behandelplan op maat maakt.

Waar gaat het vet heen en is het resultaat blijvend?

Nadat de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), breken deze af en worden op natuurlijke wijze als afvalstoffen afgevoerd uit het lichaam. Zodra de behandelde vetcellen zijn verdwenen, zijn ze voorgoed verdwenen.

Hoe voelt een behandeling?

De behandeling is volledig pijnloos.

Zijn er bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen. Na de behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden.

Wanneer zie ik resultaat?

In veel gevallen ziet u direct resultaat, maar in ieder geval binnen 2 weken. Het verschilt per lichaam hoe snel deze de vetcellen af kan voeren.

Moet ik een speciaal dieet volgen of meer gaan sporten voor een behandeling?

Dieeten en/of lichaamsbeweging is niet nodig voor een behandeling. Echter, lichaamsbeweging helpt altijd voor afvoer van afvalstoffen en 2 liter water drinken per dag wordt aanbevolen.

Wat gebeurd er als ik na de behandeling weer aankom?

In principe zijn de vetcellen verdwenen. U kunt echter wel op andere plekken aankomen.

Over Facelift, Liften en Correcties

Is het een blijvend resultaat?

In tegenstelling tot reguliere methodes, vullen we de huid niet kunstmatig op en/of snijden geen huid weg. Wij laten de huid d.m.v technieken zoals kleuren therapie en no needle meso-therapy. zichzelf herstellen, waardoor de huid weer aan veerkracht wint en volume. Daarnaast trainen we de spieren zodat er een lift ontstaat.

Is het pijnlijk ?

Neen, het wordt echter verschillend ervaren. Van prettig tot licht gevoelig. Echter nog niet als erg ervaren.

Kan je daarna gewoon weer verder en in de zon bijvoorbeeld?

Ja, wij beschadigen de huid totaal niet en je hebt ook geheel geen last erna.

Is het een kuur?

Ja alle behandelplannen bestaan uit een kuur. Speciaal naar wens en specifieke zone en aangepast in een persoonlijk behandelplan.

Is het een blijvend resultaat?

In principe wel, omdat wij de huid en spieren herstellen. Echter wij zetten niet de tijd stil natuurlijk. Correcties op het lichaam kun je zelf met oefeningen bijhouden. Voor gelaat, hals en decollete echter wordt er vaak gekozen om het bij te houden. Voor een stabieler blijvend resultaat. Dit bijvoorbeeld voor één keer in de 6 weken. Maar is nietnoodzakelijk.

Heeft u verder nog vragen?

Het kan zijn dat u nog specifieke vragen heeft, neem dan contact met ons op.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5