Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Wallen onder de ogen verwijderen

Wallen onder de ogen zorgen in veel gevallen voor een vermoeide uitstraling. Ze ontstaan door verslapping van de huid rondom de ogen of door een overschot aan vet of vocht. Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar hanteren we alternatieve behandelmethoden om de wallen te verwijderen of te verminderen. Hiermee vermijden we een chirurgische ingreep en zorgen we voor een natuurlijk resultaat.

  • Wallen onder ogen verwijderen zonder operatie
  • Volledig pijnloze behandeling
  • Geen vermoeide uitstraling meer
  • Boek een gratis consult

Wanneer u vragen heeft over het verwijderen van wallen of u een gratis consult wilt inplannen, dan neemt u contact met ons op via onderstaande buttons.

Voor-en-na-foto’s

De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Prijzen wallen onder de ogen verwijderen

De tarieven voor het verminderen of verwijderen van wallen onder de ogen verschillen per behandeling. Op onze tarievenpagina vindt u een overzicht van de prijzen per behandeling. Per persoon bekijken we welke behandeling het beste resultaat oplevert en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Uiteraard houden we hierbij altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Tijdens een gratis consult bespreken we bovenstaande punten en bepalen we de kosten van de behandeling.

Moet ik mijn wallen wel laten verwijderen?

Vragen mensen u vaak of u wel goed hebt geslapen? Of schatten onbekenden u vaak ouder in dan u bent? Wallen zorgen voor een vermoeide blik en zijn in sommige gevallen ook een teken van ouderdom. De specialisten van Cosmetisch Centrum Alkmaar helpen u graag met het wegwerken van uw wallen. We doen dit op geheel natuurlijke wijze met onze alternatieve behandelmethoden. U zult er weer energiek en jong uitzien. Ga tijdens een gratis consult in gesprek met een van onze medewerkers.

Wat zijn wallen?

Het ontstaan van wallen kan meerdere redenen hebben. In veel gevallen is het een oorzaak van ongezonde voeding en vermoeidheid, maar erfelijkheid speelt ook vaak een rol.

Vochtwallen

Vochtwallen ontstaan meestal door huidveroudering. Collageen neemt af, waardoor de huid minder elastisch wordt en gaat hangen.

Vetwallen

Naarmate u ouder wordt, hoopt vet zich op onder de ogen. Het bindweefsel in de huid wordt zwakker en het vet zakt naar beneden. Hierdoor ontstaan vetwallen.

Vermoeidheidswallen

Wanneer u soms vermoeidheidswallen heeft, dan heeft u er niet altijd last van, maar alleen wanneer u bijvoorbeeld slecht geslapen hebt. We bieden geen behandelingen aan voor het verwijderen van vermoeidheidswallen. Voor vermindering adviseren we u om uw levensstijl aan te passen. Denk hierbij aan het zorgen voor voldoende nachtrust, gezonde voeding en roken en alcohol te verminderen. Daarnaast is voldoende water drinken goed voor de huid; zelfs als u geen last heeft van vermoeidheidswallen.

Wallen of donkere kringen?

We zien vaak dat mensen denken dat ze last hebben van wallen, terwijl ze eigenlijk last hebben van donkere kringen onder hun ogen. Donkere kringen ontstaan in de meeste gevallen door een dunne huid onder de ogen. Bloedvaten worden hierdoor beter zichtbaar, waardoor er een blauwachtige kleur ontstaan.

Onze behandelmethoden voor een natuurlijk resultaat

Voor het verminderen van uw wallen maken we gebruik van niet-chirurgische behandelmethoden. Ook injecties komen er bij ons niet aan te pas. We maken gebruik van onderstaande behandelmethoden. Het kan ook zijn dat we verschillende methoden combineren voor een optimaal resultaat.

Wallen verwijderen met cryolipolyse

Met cryolipolyse bevriezen we vetcellen. Een van de oorzaken van wallen is namelijk een overschot aan vet. We plaatsen pads op de wallen die de vetcellen afkoelen in de bovenste laag van het vet. Hierdoor beschadigt cryolipolyse omliggend weefsel niet. Het lichaam voert de afgebroken vetcellen vervolgens op een natuurlijke wijze af.

Wallen verwijderen met elektrostimulatie

Elektrostimulatie is een techniek die werkt via elektrische prikkels. Deze prikkels stimuleren zenuw- en spiervezels door de huid heen. We bieden drie soorten elektrostimulatie aan, namelijk: Microgei, Isogei en Transion.

Wallen verwijderen met een cryo behandeling

Een behandelmethode die we inzetten om de huid op een natuurlijke manier te liften, is de cryo behandeling. Met de cryo behandeling openen we de huidcellen voor een erg korte periode door middel van een lichte vrieskou. Tijdens deze kortstondige periode sluit elektrostimulatie de huideigen stoffen in en wordt uw huid gelift, waardoor wallen verminderen.

Resultaat van onze wallen behandeling

Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar maken we gebruik van de meest innovatieve behandelmethoden om wallen te verminderen, waardoor we al snel de gewenste resultaten realiseren. U ziet na één behandeling al verandering in uw gezicht. Er zijn echter wel diverse behandelingen nodig om een optimaal resultaat te realiseren. We spreken gemiddeld van 6 behandelingen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Plan dan een gratis consult in.

Gratis consult en kennismaking

We nodigen u graag uit om langs te komen voor een gratis consult. Tijdens het consult bespreken we uw wensen en bekijken we samen welke wallen behandeling het beste bij uw wensen en onze inzichten aansluit.

Vragen over de behandeling

Heeft u vragen over het verwijderen van wallen onder de ogen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via 072 5126056 of onderstaand contactformulier. Bent u er al zeker van dat u een wallen behandeling wilt ondergaan? Plan dan een gratis consult in.

Vul het contactformulier in

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw vraag of opmerking


 
© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5