Een geheel vrijblijvend en gratis consult

Hangwangen behandelen

Heeft u last van hangwangen, hamsterwangen of een verslapte huid of? Laat uw wangen op een gehele natuurlijke manier behandelen bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Ons team van experts ontwikkelde pijnloze en effectieve behandelingen om uw wangen te verstevigen, zonder dat er een chirurgische ingreep nodig is. Er komen zelfs geen injectables aan te pas. We maken gebruik van o.a. cryolipolyse en elektrostimulatie om uw wangen te verstevigen en op een natuurlijke wijze te liften. Het resultaat? Een frisse en jonge uitstraling.

  • Hangwangen verstevigen zonder operatie
  • Effectief en pijnloos
  • Gratis consult voor vrijblijvend advies
  • Bewezen, innovatieve technologie
  • Betrouwbare experts met ruim 10 jaar ervaring

Wilt u af van uw slappe wangen of verlangt u naar een strakkere huid? U kunt bij ons terecht voor een behandeling met stevige, strakke wangen als eindresultaat. Neem voor meer informatie of voor advies contact met ons op via 072 5126056. Of vul ons contactformulier in. Ook kunt u direct een vrijblijvend consult inplannen met de onderstaande knop.

Resultaten slappe wangen corrigeren

Dankzij onze innovatieve technieken creëren we keer op keer weer verbluffende resultaten. Het verschil is al te merken na één behandeling. Gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Bekijk hieronder de voor- en na-foto’s van onze tevreden klanten:

verslapte hals behandelen
verslapte hals behandelen
verslapte hals behandelen

De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per persoon. Meer informatie vindt u in de disclaimer.

Kosten hangende wangen behandelen

De exacte kosten van de behandeling zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Op onze pagina met tarieven vindt u een overzicht van de prijzen voor onze behandelingen. Tijdens het gratis consult bespreken we uw wensen en behoeften. Op basis daarvan kunnen we bepalen welke behandeling het beste bij u past en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen.

Behandeling Tarief
Hangwangen behandelen Vanaf € 699,- per zone (voor 6x)

Hoe werkt het corrigeren van hangende wangen zonder operatie?

Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar maken we uitsluitend gebruik van natuurlijke behandelingsmethoden. We gebruiken geen chirurgische ingrepen of injectables. Onze experts stellen per persoon een persoonlijk behandelplan op, waarbij we verschillende methoden gebruiken om het gewenste resultaat te creëren. Voor het behandelen van hangwangen, slappe wangen of hamsterwangen maken we gebruik van de volgende behandelingsmethoden:

Cryotherapie

Met behulp van vrieskou opent cryotherapie de huidcellen in uw wangen voor een korte periode. Hierdoor kunnen we met elektroporatie een lichaamseigen stof zoals hyaluronzuur naar binnen transporteren. Dit verstevigt de huid en maakt hem aanzienlijk strakker. Ook zorgt cryotherapie ervoor dat vet verdwijnt. Het resultaat is een natuurlijke lift en versteviging van de wangen.

Elektrostimulatie en cromotherapie

Door middel van elektrostimulatie kunnen we doelgericht spieren activeren en inwikkelen zonder de inspanning van het lichaam. Dit bevordert de versteviging van de huid. Tot slot gebruiken we cromotherapie om met lichtgolven de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Deze lichaamseigen stoffen verjongen en verstevigen de huid.

Meer behandelingsmethoden

Naast de bovengenoemde behandelingsmethoden, passen we bij Cosmetisch Centrum Alkmaar ook lymfedrainage en het Sunflower systeem van de NASA toe. Welke combinatie van methoden het beste bij u past, bespreken we graag tijdens een gratis en vrijblijvend consult.

Geen risico’s en littekens

Dankzij onze natuurlijke behandelingsmethoden kunnen we uw hamsterwangen effectief behandelen zonder littekens achter te laten. Ook zijn onze behandelingen veilig en zijn er geen risico’s aan verbonden. Direct na de behandeling kunt u gewoon weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Zeg vaarwel tegen hamsterwangen

Met de jaren verliest uw weefsel elasticiteit en verliezen uw spieren stevigheid. De gevolgen zijn hangende wangen en verslapping van de huid in de hals en het gezicht. U merkt wellicht dat uw gezicht aan volumeverlies, steun- of vetweefsel verliest leidt. Gelukkig hoeft u niet onder het mes om hang- of hamsterwangen te behandelen. Bij Cosmetisch Centrum Alkmaar werken we uitsluitend met 100% natuurlijke en effectieve behandelmethoden waarmee we uw spieren en weefsel kunnen verstevigen en rimpels kunnen verminderen.

Wangen en mondhoeken opvullen zonder fillers

Wanneer u merkt dat uw wangen of mondhoeken gaan hangen, staat een chirurgische ingreep of een behandeling metinjectables vaak niet boven aan uw lijst. Deze behandelingen zijn namelijk ingrijpend en gaan gepaard met de risico’s van een chirurgische ingreep. Angst voor een behandeling is niet meer nodig, want Cosmetisch Centrum Alkmaar beschikt over apparatuur die uw hangende wangen en mondhoeken op een geheel natuurlijke wijze verminderen. Onze experts combineren verschillende technieken om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.

Gratis consult aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het behandelen van uw wangen? We gaan graag met u in gesprek over de beste behandeling voor uw huid. Onze specialist beoordeelt of u een geschikte kandidaat bent voor het behandelen van de wangen. Vervolgens stellen we op basis van uw wensen en persoonlijke situatie een persoonlijk behandelplan op. Hierin staat welke behandeling het beste past bij uw persoonlijke situatie en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Klik op de onderstaande knop om een gratis en vrijblijvend consult aan te vragen.

Maak een afspraak bij Cosmetisch Centrum Alkmaar

Wilt u meer informatie over het verstevigen van slappe, hangende wangen? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons. Onze experts helpen u graag verder. Of plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend consult.

© Copyright Cosmetischcentrumalkmaar.nl 2023 | Powered by iClicks | Sitemap | Contact| Cookie instellingen
Google Beoordelingen
4.5